Den 24-03-2020

KB aflyser fodbold og events frem til 13/4

Efter gårsdagens pressemøde er det meldt ud hos DBU Fyn, at turneringen og alle andre aktiviteter er udsat. Indtil videre indtil 13. april.

I KB bakker vi naturligvis op om myndighedernes retningslinjer og DBU Fyn’s udmelding (du kan læse udmeldingen her: https://www.dbufyn.dk/nyheder/2020/marts/nedlukningen-af-dansk-fodbold-fortsaetter/)

 

🛑❗️ DER VIL DERFOR FORTSAT VÆRE LUKKET I KILDEMOSENS BK INDTIL ANDET MELDES UD❗️🛑

 

Ingen træning, kampe og ej heller andre events i KB-sammenhæng indtil 13. april - indtil andet meldes ud.

 

Det planlagte Drik-Dato-arrangement hos vores sponsor VIGGOS er derfor også aflyst på lørdag. Der kommer selvfølgelig en ny dato for lignende event! 🍻

Den 12-03-2020

KB og resten af Fodbolddanmark aflyser alt

❌🛑 'ALLE FODBOLDAKTIVITETER AFLYSES I 14 DAGE' - sådan lyder meldingen fra DBU, DGI og DIF 🛑❌
 

Kildemosens BK tager selvfølgelig også ansvar og følger myndighederne og instansernes anvisninger og anbefalinger.
 

Alt fodboldtræning, kampe og andre træningsaktiviteter og træningskampe i KB-sammenhæng er derfor aflyst!

Der vil derfor ikke være træning hverken i KB eller på kunstgræsbanen i Hjallese eller andre steder for den sags skyld nogen af ugens dage.

Endvidere vil alle planlagte træningskampe blive aflyst.
 

👉 Indtil videre lyder meldingen på, at disse aflysninger vil være frem til og med 29. marts 👈
 

Hvis situationen ændres, melder vi det selvfølgelig ud til alle vores medlemmer.
 

🛑⚽️ MEN altså - INGEN fodbold i KB-sammenhæng til og med 29. marts, indtil andet meldes ud ⚽️🛑

Du kan læse mere om de forskellige udmeldinger her:
DBU
DBU Fyn
DGI
Odense kommune

Den 12-03-2020

KB følger situationen nøje

‘Sammen er vi stærkest’ siger vi i KB 💚

Og i KB følger vi selvfølgelig også løbende sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. corona-virus, og er klar til at gøre vores indsats for fællesskabet! 💪🏼

Pt er vi særligt opmærksomme på udviklingen ift. de anbefalinger, der kan påvirke træninger og kampe for vores medlemmer i Kildemosen. Så snart der er afklaring hos foreningslivet generelt - dvs., som resultat af dialog mellem DBU, DGI, DIF og myndighederne - så melder vi ud! 💚⚽️🙌🏼

Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier! 

Bestyrelsen har konstitueret sig

Du kan se din nye bestyrelse samt deres arbejdsopgaver her.

Vil du være med til at sætte dagsordenen i KB?

Vil du være med til at sætte dagsordenen i Kildemosens Boldklub? 🗣

Klubbens daglige ledelse består af en bestyrelse på i alt 5 medlemmer og 2 suppleanter. Disse vælges på den årlige generalforsamling, der i år afholdes 6. februar. Du kan se den nuværende bestyrelse her.

Kunne du tænke dig at bidrage til klubbens ve og vel samt være med til at sætte dagsordenen og træffe beslutninger for klubbens fremtid, så skal du måske overveje, om bestyrelsesarbejdet kunne være noget for dig? 

Til en periode på minimum 2 år er der nemlig plads til en ny kasserer, bestyrelsesmedlem og suppleant - så uanset, hvor meget og hvad, du kan bidrage med, så kan vi helt sikkert finde opgaver, du finder både interessante og har overskud til.

Der er mange grader af involvering i bestyrelsesarbejdet, så tøv ikke med at spørge os, om der er plads til dig på holdet! 

Vil du høre mere om det, sparre ift. dine tanker omkring det - eller går du bare og overvejer det og vil gerne uforpligtende høre mere?

👉🏼 Så tøv ikke med at kontakte enten Pernille Teichert, Charlotte Kjærbye Wacher, Jacob Jensen eller Peter Moresco for mere info!

Invitation til generalforsamlingen kan ses her eller følges på Facebook.

KB kalender 

Året er lige startet, men bestyrelsen og aktivitetsudvalget er allerede klar med forskellige tilbud og arrangementer til alle nuværende og kommende KB'ere. Du kan altid følge med på vores Facebook side samt på vores event side og holde dig opdateret.

 

Kryds i kalenderen:

Indtil videre kan vi sige, at:
- 13. og 16. januar kl. 18.30-20.00 vil der være tilbud om fællestræning udendørs i KB, hvis tilslutningen er der. Tilmelding til disse træninger skal gøres til Pernille Teichert eller Jacob Jensen. 

- 14. januar kl. 18.30 afholder trænerne for kvindeafdelingen spillermøde for alle nuværende og kommende spillere i KB. Spørgsmål i forbindelse med dette rettes til trænerne. Kontaktinfo findes her.

- 24. og 31. januar kl. 20-21.40 vil der være tilbud om fælles indendørs træning i Munkebjergskolens hal, hvis tilslutningen er der. Tilmelding skal ske via begivenheder på Facebook eller direkte til Pernille Teichert eller Jacob Jensen.

- 25. januar fra kl. 14.00 er der fælles opstart i KB. Her vil der være en five-a-side fodboldturnering samt fællesspisning i KB. Alle nuværende og kommende spillere er meget velkomne. Tilmelding skal ske her.

- 6. februar kl. 20.00 afholdes generalforsamling. Indkaldelse følger.

- 8. februar kl. 20-22.30 er der poolturnering hos vores sponsor CityClub i Odense C. Mere info om dette følger.

- 27. febuar kl. 20.30 afholder trænerne for herre 1 spillermøde i KB. Spørgsmål i forbindelse med dette rettes til trænerne. Kontaktinfo findes her.

- I marts vil der en af de sidste lørdage blive arrangeret et drik-dato-arrangement for alle KB'ere hos vores sponsor Viggos i Odense C. Mere info herom følger.

Den 12-01-2020

KB kvinde 1 til Fynsmesterskaberne i indefodbold

I går var kvinde 1, der til dagligt spiller i Fynsserien, af sted med et hold til Fynsmesterskaberne i indefodbold.

5 seje KB-tøser havde meldt sig klar til at tage til Marienlystcentret og forsvare den grønne farve! Kvinderne havde i første omgang 5 kampe, hvorefter nr. 1 og 2 i puljen ville gå videre til finalespillet mod nr. 1 og 2 fra den anden kvindepulje.

Det lykkedes at vinde to kampe, men desværre tabte kvinderne de øvrige tre kampe, og gik derfor ikke videre. 

Kvinderne træner til dagligt primært udendørs hele året rundt, så var selvfølgelig en smule udfordret på den noget anderledes måde at spille på, når man kommer på halgulv. Dog blev der vist god form, stærk fejt, stor vilje og endvidere var der masser af lækre mål og detaljer. 

Som altid en fornøjelse at se. Godt gået! 

Året der gik - Supermasters

Som et lille tilbageblik på 2019, har vi haft Jan Larsen til at samle lidt sammen på sæsonen for klubbens ældste hold, Supermasters:

‘’Det har været en noget omskiftelig sæson for holdet med meget svingende præstationer og resultater. Med 12 tilmeldte hold i første del af sæsonen leverede vi en godkendt indsats, hvor målsætningen var flere sejre end nederlag og det blev til fulde opfyldt med en kvalifikation til mesterskabspillet med de bedste 6 hold – det skal dog bemærkes, at vi kun havde fået et point mod de andre 5 hold i den bedste halvdel, hvorfor udsigten til efteråret var noget betænkelig 

Med en gennemsnitlig samlet kampvægt på +1 ton og som følge deraf en del skader i truppen, blev der leveret mandfolkeindsatser i langt de fleste kampe. Det blev tydelig bevist i sidste kamp mod de suveræne mestre fra Årslev, hvor vi taber til allersidst efter en kamp, hvor vi havde dem i sækken, så selv de noget højrøvede mestre måtte indrømme, at det kunne ligeså godt være gået den anden vej – godt gået gutter 😊

Vi slutter faktisk som nummer 5 og med lidt mere held i sprøjten kunne vi nemt have sluttet på yderste podieplads 🏆

Gennem sæsonen, som er trænerteamets første, fornemmes en yderligere udvikling af sammenholdet, hvilket afspejles af tilmeldingen til afslutningsfesten med 16 deltagere ud af 20. Det opfatter vi som tegn på, at man faktisk hygger sig i hinandens selskab eller er det blot en undskyldning for at komme hjemmefra og få en masse bajere 😉’’

Vi håber, du har haft en god jul og et godt nytår!

... Og snart er klar til en masse KB-sjov igen! 

Klubben håber, alle KB’ere og selvfølgelig deres familier og venner har haft en rigtig glædelig jul. Vi håber, du have nogle fantastiske dage med dem, du har omkring dig. Endvidere håber vi selvfølgelig, du er kommet godt ind i det nye år, og KB ønsker alle et godt nytår!

I Kildemosen kan vi se tilbage på et år med især rigtig meget sportslig succes - lige fra Veteranerne, der igen vandt Albani cuppen sidste vinter, til herrernes oprykning til serie 1 til kvinde 1, der igen var tæt på rækkens førsteplads ⚽️

I dette nye år kan vi se frem til en masse KB-sjov igen!

Du kan se vores årskavalkade 2019 her.

Fodbold & Fællesskab

I Kildemosens BK tror vi på, at aktiviteter og fokus på fællesskab udenfor banen er med til at forbedre vores indsats på banen.

Det har DBU Fyn lavet en film om, da de besøgte os til vores julefrokost.

Julefrokosten er selvfølgelig blot et af de mange events og sociale tilbud, vi har haft til vores medlemmer i år 🙌🏼

Forrige Næste

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 225232
Dagligt: 190

7 online