Herreseniortræner i Odense C søges til hold i AS-kval

I hjertet af Odense ligger en fodboldklub: Kildemosens Boldklub(KB). En klub, der har sportslige ambitioner, men også fællesskabet både på og udenfor banen i fokus. Især balancen mellem de sportslige ambitioner og det sociale liv er en høj prioritering.

Klubben tæller pt følgende hold: 3 herresenior, 3 kvindesenior, 1 Oldboys, og 1 Veteran samt en mindre gruppe Supermasters. Lige nu søger vi en dygtig og engageret træner til at varetage rollen som træner for vores 1. herreseniorhold, der befinder sig i serie 1 og til foråret 2024 skal spille om oprykning til Albaniserien (AS-kval). Holdet ønsker naturligvis at gå behårdt efter den oprykning.

Til at varetage trænerrollen for holdet søges en træner, der:

- Evner at motivere klubbens 1. hold på herresiden.
- Har fokus på at udvikle en flok glade og lærelystne herrer.
- Kan varetage fodboldtræningspas 2 gange om ugen (tirsdage og torsdage) samt kampe.
- Magter opgaven at træne minimum 15-20 herrer til hvert træningspas.
- Er god til at planlægge og koordinere træningsaktiviteter i samarbejde med andre trænere og holdledere.
- Kan håndtere opgaver og beslutninger på egen hånd samt i samarbejde med det øvrige trænerteam omkring herresenior.
- Er konstruktiv og har fokus på at lære og udvikle herrerne gennem træning og på sidelinjen til kampe.
- Forstår at lytte til spillernes tanker og taktiske inputs, så der gives en følelse af indflydelse og medbestemmelse.
- Kan agere seriøst omkring trænergerningen, men samtidig give plads til og også selv bakke op om det sociale fællesskab på holdet og i klubben.

Klubben har en forventning om, at der udvises seriøsitet med opgaven og udover sportslige resultater også lægges stor vægt på det sociale omkring holdet og klubben, da ikke blot herrerne, men også klubben som helhed er ekstremt socialt anlagt.
Derfor forventes det, at du som træner også har fokus på at være en del af dette og balancere det med seriøsitet og sportsligt fokus.

Vi forventer du har relevant trænererfaring. Konkret trænererfaring med denne målgruppe er en fordel. Til gengæld ser vi gerne, du bliver drevet af glæden ved at arbejde med seniorfodbold, seriebold, spillet, sammenholdet og kan skabe resultater hos spillerne.

Holdet har pt tilknyttet en holdleder. Primært vil du få ansvar for varetagelse af
klubbens 1. herrehold, der spiller i serie 1 med oprykning til Albaniserien, men du har også et medansvar i herreseniorafdelingens trivsel som helhed. Vi prioriterer, at samtlige spillere - uanset hold – har en grad af tilknytning til hinanden, så det forventer vi, du bidrager til sammen med trænerteamet omkring afdelingens øvrige hold.    

Lyder dette interessant eller har du et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kildemosens
Boldklub: 

Christian Kryger, 2947 5149, christiankryger@hotmail.com

Vi afholder samtaler løbende, og findes den rigtig kandidat lukker vi for ansøgninger. Ellers er deadline for modtagelse af ansøgning er 31. december 2023.

Hvem er Årets KB'er 2023?

Giv din stemme til kende her. 

                       

Maria Bøgelund.   Christian Kryger.    Cecilie Mattsson.    Mathias Gjættermann.

Maria Bøgelund Jørgensen
Bøge, overtog posten som klubbens kasserer efter Hanne. En stor opgave som hun løfter så godt! Hun har desuden tidligere ledt kvindernes 7-mandshold, da vi manglede og gør generelt et stort stykke frivilligt arbejde for klubben. 
 
Hun er enormt vellidt ved alle kvinderne og deltaget troligt i sociale arrangementer i klubben. Hun har et rigtigt grønt KB-hjerte og den helt rigtige kandidat til en plads på tavlen. Maria Bøgelund ligger både en del synlige og usynlige timer i klubben. Hun laver selvfølgelig alle ting omkring administration og økonomi i klubben, men alt det man ikke ser - man kan skrive til hende døgnet rundt, og hun tager hånd om det. Hun er også ofte i klubben udenfor åbningstid for at hjælpe til med at drifte klubben. 
 
Normalvis er kassererpost rundt om i foreningerne typisk en ældre, erfaren, der sidder på den, men Bøgelund har bevist, at man også bare total kan owne den kasket som ung.
 
Christian Kryger
Flere har sagt det samme - Christian Kryger er selvskrevet år efter år! For altid at være en allround good guy!. 
 
Har været med i klubbens aktivitetsudvalg og har tidligere været både assistenttræner og holdleder. Han hjælper altid til, hvor han kan og siger aldrig nej til en god fest. Han er kendt på flere af holdene og siger sjældent nej til praktiske gøremål, hvor han kan hjælpe! Siden han er startet i bestyrelsen har han trukket et stort læs med især at få klubbens herreseniorafdeling til at køre på skinner. Og med ikke mindre end flere ansættelser og forlængelser på både herre- og kvindesiden det seneste år, har Kryger haft meget travlt. 
 
Han er meget synlig for alle i kb, gør alt hvad han kan for kb og giver altid en hånd med uanset hvad opgaven er. Kryger er en, alle KB’ere kan regne med. Og klubben kan regne med ham.
 
Cecilie Mattsson
Det seneste år har der nærmest ikke været et eneste event eller tiltag i KB, hvor Mattsson ikke på den ene eller andet måde har været involveret. Hun har arrangeret KB dag, KB uge, kvindernes fester og de ting, hun ikke har arrangeret, har hun uden tvivl deltaget i! Nu er hun også trådt ind i klubbens nyoprettede husudvalg og siger generelt aldrig nej til at arrangere stort som småt for os alle i KB!
 
Cecilie Mattsson er altid synlig i klubben - både på og udenfor banen. Hun er initiativrig og proaktiv. Hun er samtidig en super sød og rar person at være omkring og er derfor et meget naturligt socialt samlingspunkt. Hun er et kendt ansigt i hele seniorafdelingen - både kvinder og herrer. 
 
Havde det ikke været for Mattsson, havde vi ikke haft alle de gode fester og sociale arrangementer det seneste år. Og det må da siges at være vigtigt for KB's DNA og dermed fortjener hun titlen som Årets KB'er 2023.
 
Mathias Gjættermann
Gjætterman er synlig i klubben, hvor han til dagligt er træner i kvindeeafdelingen samt spiller en hel del kampe på vores oldboyshold samt øvrige hold, hvis der er brug for det. Han gør en kæmpe indsat for både det sociale og sportslige. Han prioriterer det virkelig meget og lægger rigtig mange kræfter i, at kvindeafdelingen har gode hold. 
Han er altid klar på at tage en snak om en position og om holdet. Han opfordrer til at man kommer og er altid klar på at holde humøret oppe til de træninger, der er få der kan eller hvis man er trætte. Han gør også virkelig meget for det sociale og har blandt andet sagt nej til at få en hjælpetræner, selvom det ville give ham mere fritid og frihed for i stedet at kunne facilitere, at vi kan drikke en øl eller sodavand sammen efter kampene.
Man kan mærke at han virkelig gerne vil klubben og os, og at han tænker over det. Gjætterman fortjener et klap på skulderen, for alt det han gør og de gode intentioner han har - det er værdsat, selvom han måske ikke helt selv kan se det ind i mellem.

Giv din stemme til kende her.

Nyt trænerteam til herre 2

Har du mødt vores nye trænerteam til herre 2? 💚

Vi har efter et års samarbejde desværre måtte tage afsked med tidligere 2. holdstræner Steen Klingenbjerg. Vi har været helt vanvittig glade for samarbejdet og vores 2. herrer har i den grad fået sved på panden og en masse nye færdigheder på deres fodbold-repertoire 🙌🏼 Steen har endvidere været et kæmpe aktiv i det sociale liv både på og udenfor banen i KB. Helt i KB’s ånd har han været synlig til en hel del kampe samt forskellige sociale arrangementer i klubben. Nu har Steen valgt at søge nye udfordringer, og vi ønsker ham naturligvis al mulig held og lykke og håber, vi bliver ved med at se ham i KB 💚

• DET BETYDER så også, vi skal tage godt imod et nyt trænerteam til herre 2: Helt nye er de dog ikke. Tidligere assistenttræner under Steen overtager nemlig trænergerningen. Så stort varmt velkommen skal lyde til ny herre 2 træner Peter Kenny 💚🙌🏼

I trænerteamet møder vi også en anden KB-kending. Vores alle sammens Frederik Boll Knudsen har nemlig takket ja til assistenttrænerposten. Sammen med Peter Kenny er han i den grad klar til at komme i gang med sæsonen! ⚽️

Herre 2 starter officielt træning første gang efter sommerferien tirsdag 8. august kl. 18:30 ⚽️

Vi glæder os ligeså meget som jer til at komme i gang!

Har du lyst til at kigge forbi til en prøvetræning? Find trænernes kontaktoplysninger her, hvis du har spørgsmål!

Herre 1 træningskampe

Er du klar til at følge klubbens 1. herrer? 💚

Det blev desværre ikke til en oprykning til Albaniserien for herre 1 efter afslutningen på turneringen i foråret. Derfor er holdet at finde i serie 1, hvor de 19. august spiller første kamp 💪🏻 Hvis du heller ikke kan vente på, at du igen kan følge holdet, så er der godt nyt! Vi har nemlig fået fingre i en oversigt over holdets træningskampe og deler den her med dig 🙌🏼

⚽️ 30. juli kl. 13:00: ØB (AS) - KB herre 1
⚽️ 1. august kl. 18:45: B1909 (DS) - KB
⚽️ 5. august kl. 13:00: KFUM - KB
⚽️ 8. august kl. 18:45: Dalum (AS) - KB

Vi kan slet ikke vente på at komme i gang igen! Holdet er startet med at træne igen - du er altid velkommen til at kigge forbi til en prøvetræning! Find træner Ronni Schwartz kontaktoplysninger her.

(Forbehold for aflysninger og kampflytninger)

📸 Charlotte Primdahl

Sommertræning, KB-dato og KB-dag

Savner du også KB? 💚
Bare rolig vi har en række nyheder til dig, du kan se frem til!!!

Vi giver her overblik over:

****************************
☀️ Sommertræning
🍻 KB drik-dato-event på VIGGOS - ODENSE
⚽️ KB dag efterår
****************************

☀️ SOMMERTRÆNING ☀️ Vi har fortsat tilbud om fælles sommertræning hver torsdag kl. 18:30-20:00. Omklædning og tutten vil være åben i den forbindelse, så man kan tage sig et bad og nyde lidt koldt at drikke på terrassen 🍻 - Er du mulig ny spiller, der overvejer at spille i KB, er du mere end velkommen til at kigge forbi og være med! OBS. Odense kommune har grundet besparelser og effektivisering aflåst alle mål på baner rundt om i Odense. På den måde kan banerne hurtigere plejes og samtidigt også skånes i sommerpausen. Derfor er der kun ÉT sæt 7m mål til rådighed i KB. Det betyder også, at vi potentielt kan stå mange tilmeldte til en sommertræning og laver mini-turnering med flere hold eller spiller mange spillere på én bane. Vi håber, alle deltagende alligevel får nogle gode aftner i KB, får trillet med kuglen og hygget med holdkammeraterne 💚

****************************

🍻 KB DRIK-DATO-EVENT 🍻 Vi har de sidste mange år afholdt KB-Olympiaden første lørdag i august. De senere år især efter corona, har tilslutningen til denne tradition ikke været ligeså stor som tidligere. Vi har derfor i stedet besluttet at lægge energien i en række andre events og KB-begivenheder i efteråret i stedet. I første omgang har nogle herreseniorspillere taget intiativ til at stable KB DRIK-DATO-EVENT på benene! 🍻 Vi har gjort det før, så nu er vi i den grad klar til at gøre det igen! ✅ Kryds i kalenderen lørdag 5. august 

****************************

KB dag efterår 2023: Detaljer følger, men kryds i kalenderen lørdag d. 16. september!

****************************

Vi ses i KB! 💚🤩

Sommertræning

SOMMERTRÆNING FOR ALLE:

Hver torsdag fra og med i morgen, vil der kl. 18:30-20:00 være sommerfodbold i KB.

Alle medlemmer og evt andre interesserede er velkomne! 💚

Opvarmning på egen hånd og så mødes vi 18:30, deler hold og spiller på to mål. Omklædning og tut er naturligvis åben 🍻

- Tilmelding sker på de enkelte holdsider og ellers skriv til Pernille Teichert hvis du vil deltage!

Vel mødt!
📸 Maria Mogensen

Desværre kun én oprykning i denne omgang

Det blev desværre ikke til 2 x oprykning til KB i denne omgang 💚

Tak for den store opbakning til klubbens 2 førstehold! Desværre tabte herre 1 i går sæsonens sidste kamp og må tage en sæson mere i serie 1 ☀️

Dagens herre 2 kamp er desværre aflyst. Så tilbage er der kun at ønske jer alle en god lørdag!

Tak for en dejlig uge på og udenfor banen ⚽️🙌🏼🎉

Kvinde 1 spiller sig i Kvindeserien

🎉💚 Kvinde 1. plads og oprykning i hus! 💚🎉

KB sidder egentlig på hele kampen, men alligevel skulle vi helt hen til 92’ før Malene Hvid fik sat første mål ind. ⚽️

Kampen ender med en 1-0 sejr!!! ⚽️

Så kæmpe tillykke til kvinderne med 1. pladsen i Fynsserien og oprykning til Kvindeserien 🏆 I morgen skal det fejres med kvinde 2 kamp i KB og efterfølgende afslutningsfest for hele kvindeafdelingen 💚

Endnu engang tillykke!

Skal du med til oprykningsfest?

SKAL DU DELTAGE I FEJRINGEN DENNE UGE? 💚☀️🎉

Klubbens to førstehold har en vigtig uge foran sig, og vi håber, I alle vil bakke op! Kvinde 1 spiller deres sidste meget vigtige kamp på torsdag og herre 1 inviterer på bustur til den sidste, vigtige kamp i foråret:

⚽️ TORSDAG 15/6 KL. 18:45 ⚽️ Kvinde 1 møder hjemme i KB Fynsseriens sidsteplads - Odense Q. Kvinderne ligger pt nr 1 og kan derfor selv på torsdag afgøre, om de skal være holdet, der rykker op i Kvindeserien 💚 ⚽️

FREDAG 16/6 KL. 18:45 ⚽️ Herre 1 spiller ude mod Tårup. En kamp hvor begge hold har brug for 3 point i kampen om 3. og / eller 4. pladsen og dermed stadig mulighed for oprykning til Albaniserien!

SKAL DU MED PÅ BUSTUR UD OG STØTTE HERRE 1? HOLDET HAR SØRGET FOR BUS TIL OG FRA TÅRUP: 👉🏻 Det koster 30kr. Og der er 30 pladser. Det er først-til-mølle, og der kan købes øl i bussen til 10kr. 🍻 Vi kører fra KB kl. 16.30 💚 🏆

Køb dit KB-udstyr her

Mangler du nyt KB-sportsudstyr? 💚
Vi har fået nedenstående besked fra Sport & Profil, der står for vores webshop:
"I forbindelse med den løbende udvikling indenfor den digitale verden, så er vi i gang med at opdatere hele vores digitale univers. Dette betyder, at klubbens webshop ikke vil være tilgængelig fra d. 17. marts kl. 12.00 til d. 27. marts kl. 8.00."
"Ordre der allerede er lavet - og ordre der bliver lavet inden fredag d. 17. marts kl. 12. Vil selvfølgelig blive behandlet som normalt."
Forrige Næste