Tak til alle frivillige ved arbejdsdagen

Lørdag 24. juli blev der afholdt arbejdsdag i Kildemosen, hvor hele 25 seje frivillige mødte op og gav en hånd med for at få klubben klar til sæsonstart!

Fra hele klubben skal der lyde et kæmpe TAK til de 25 frivillige, der var forbi KB i løbet af denne weekend for at hjælpe til i forbindelse med arbejdsdagen! 🙌🏼💚💪🏼

Vi nåede bl.a. at reparere alle borde/bænkesæt samt samle nogle nye, bygge et nyt skur til opbevaring, rengøre og vaske alle bander samt hele bandesiden, renset tagrender og generelt ryddet op og kørt en masse affald væk, der var omkring klubhuset. 
Den helt store opgave, der blev løst, var at vi fik malet hele klubhuset udvendigt samt hele langsiden med bander ved vores bane 1 💚

Stærkt arbejde hele vejen rundt! 

Formanden Jan Larsen giver også sin ydmyge hyldest til alle frivillige, der var en del af dagen i går:

👉🏼 ‘’Jeg er meget imponeret over fremmødet og ikke mindst den iver, der blev lagt i arbejdet for at gøre faciliteterne så lækre og indbydende for alle i KB. 
Der er tale om en usædvanlig klubånd, at disse mennesker ofrer en hel dag og mere til for at vi alle kan nyde flotte og indbydende rammer, når vi kommer til bold i klubben. 
Alle medlemmer bør vise deres taknemmelighed overfor denne enestående skare af KB'er.’’
💚

Vi håber, I alle kommer til at synes, det hele er blevet rigtig flot og vil være med til at passe på vores faciliteter 🙏🏼
TAK for i går! - Det var en sand fornøjelse!

Kontingent betales 1. september

👉🏼 Er du meldt ind i KB?
✉️ Har du flyttet adresse eller fået ny mail?
📚 Har du været men er ikke længere studerende?

HUSK AT OPDATERE OS OMKRING DINE ÆNDRINGER!

Kontingent skal betales 1. september.

Du kan indmelde dig, melde dig ud eller ændre oplysninger lige her.

Ved spørgsmål, kontakt da vores kasserer Maria Bøgelund Jørgensen: mariabj123@gmail.com

Husk, man kan IKKE SPILLE KAMPE FOR KB, før man har betalt kontingent ⚽️

De nominerede til Årets KB'er 2021 er...

5 stærke KB-frivillige er nomineret til titlen som Årets KB'er 2021. Læs nomineringerne her.

DE NOMINEREDE TIL ÅRETS KB’ER 2021 er:

🙏🏼 Maja Bolting Andersen
‘’Hun er en kanon drivkraft i KB og et kendt ansigt, omend hun ikke har været der så meget som vanligt dette forår.’’
Maja er klubbens massør, medlem af Aktivitetsudvalget, tutpasser, menig frivillig og er ikke bleg for at hjælpe til på nogen af kvindeholdene - uanset hvem der mangler en målmand. Hun er enormt synlig i klubben, og hvis hun kan hjælpe, så gør hun det altid - store som små opgaver. Hun er en fast støtte på sidelinjen til flere af klubbens holds kampe, så derfor er hun også kendt på mange af holdene.


🙏🏼 Thomas Wortmann
‘’Han er fandme bare en fin fyr. Vi ser ham rigtig meget i klubben omkring flere af holdene. Thomas fortjener sgu at hænge på den tavle. Han er et naturligt samlingspunkt - selvfølgelig især for herre 3, hvor han spiller - men hele herreafdelingen kender ham for hans udadvendte og støttende væsen.’’
Udover at være synlig på sidelinjen, så er han også spiller, medlem af Aktivitetsudvalget, synlig ansvarlig/tovholder på flere arrangementer, menig frivillig - virkelig sjældent der er en form for frivillig opgave, hvor Thomas ikke er involveret.


🙏🏼 Christian Kryger
‘’Christian Kryger er selvskrevet år efter år! 
for altid at være en allround good guy!’’
Kryger er med i klubbens aktivitetsudvalg, har tidligere været både assistenttræner og holdleder på både flere herrehold og kvindesenior. Han hjælper altid til, hvor han kan og siger aldrig nej til en god fest. Han er kendt på flere af holdene og siger sjældent nej til praktiske gøremål, hvor han kan hjælpe!


🙏🏼 Lars Hauge
‘’Nominering af Lars for at være med til, at herre 1 rykker i Albaniserien og sætter KB lidt mere på det fynske fodboldlandkort’’
Lars har været i KB i mange år. De seneste år som træner for herre 1, hvor han i sæsonen 20/21 var med til at sikre oprykning til Albaniserien, holdet nu skal spille fra efteråret af. Lars gør rigtig meget for at pleje sit hold og passe på sine spillere, så de har de bedste forudsætninger for at præstere på banen!


🙏🏼 Ebbe Søgaard Pedersen & Frederik Boll Knudsen
‘’Man kan ikke blot nominere den ene - de er et sæt. Ebbe og Boll har faktisk nok præcist været i klubben det seneste år, hvor man skal vurdere årets KB’er udfra. Men de har gjort sig meget bemærket det seneste år.’’
Trods deres korte tid i klubben, er de nu allerede at finde i klubbens aktivitetsudvalg og bestyrelse. Begge herrer er en fast del af hele herresenior og også kendte ansigter i kvindeafdelingen, da de er gode til ikke blot at møde op og støtte op om deres egen træning, men også ofte er at finde på sidelinjen til de øvrige seniorholdskampe. To stærke frivillige, der på kort tid har gjort sig bemærket. Dog kan man ikke nominere den ene uden at nævne den anden.


💚 TAK til jer alle for seneste års indsats! 💚
Nomineringerne er fortjent hver og en! Vinderen af titlen som Årets KB’er 2021 kåres næste lørdag!

Ny træner til herre 2

Lørdag 19. juni spillede herre 2 sidste turneringskamp dette forår ⚽️

Det blev også sidste kamp for det nuværende trænerteam, og vi er klar med de første nyheder om, hvordan det bliver fremadrettet! 

Kampen endte desværre med et 3-0 nederlag til rækkens nr. 1, men herrerne har stadig sluttet sæsonen af med en flot 6. plads ud af 12 i deres Serie 3.1 pulje 👏🏻💚

Nu er der taget hul på sommerpausen, og herrerne træner sammen med klubbens øvrige hold til fælles sommertræning hver tirsdag og torsdag kl. 18.30-20.00 ☀️

I torsdags kiggede så vores nye herre 2 træner Kasper Mundt forbi træningen og var med på banen ⚽️

Stort VELKOMMEN til Kasper - vi glæder os til samarbejdet!

Vi præsenterer detaljerne omkring det nye trænerteam inden længe, men vi kan afsløre, at selvom vi for nu siger tak for indsatsen og tager afsked med Nicolai Hvidman Buch og Villy Hjort Hauge Nordfeldt som hhv. herre 2 cheftræner og assistent, så er det ikke et endeligt farvel 💚

Hold dig opdateret på hjemmesiden og få vores Facebook side.

Hvem skal være Årets KB'er 2021?

Nominér en frivillig KB'er til titlen senest 15. juli

Kender du årets KB’er 2021? 💚🏆💪🏼
 
Årets KB’er er en frivillig person, der i løbet af året har gjort en ekstraordinær stor indsats for Kildemosens Boldklub.
 
💚 DU KAN INDSTILLE EN KB’ER TIL TITLEN 💚
 
Vi kårer vinderen til KB Olympiaden 31. juli: https://fb.me/e/1Kft4OrxL
 
SÅDAN KÅRER VI:
🙋🏼‍♂️ Du kan sende en nominering på lige den KB’er, du synes, fortjener titlen.
✉️ Du sender en mail til Pernille.teichert@gmail.com
💻 Her skriver du kort, hvem du nominerer og hvorfor vedkommende fortjener at blive kåret til årets KB’er 2021
💚 Bestyrelsen udvælger blandt alle nomineringerne og kårer vedkommende ved KB Olympiaden 31. juli.
 
✳️ DEADLINE FOR NOMINERINGER ER 15. JULI ✳️

Arbejdsdag for alle lørdag 24/7

Vær med til at forskønne klubben - uanset om du kan hjælpe til nogle timer eller hele dagen, så kan vi bruge din hjælp! 

Denne lørdag afholder vi arbejdsdag i Kildemosens Boldklub. Uanset om du kan hjælpe hele dagen eller blot nogle timer - så vil vi super gerne se dig! 💚

Vi håber på at samle så mange frivillige som muligt til dagen, der kan hjælpe med alt fra små håndværksmæssige opgaver, malerarbejde, rengøring og havearbejde 💪

Der er altså MASSER af opgaver - store som små! Så kom gerne og hjælp til 💚

Vi sørger selvfølgelig for forplejning, så du skal blot møde op i arbejdstøjet og medbringe det gode humør!

Herre 1 sikrer oprykning

Næste sæson spiller herrerne Albaniserie, efter de denne lørdag hev en 1-1 hjem og dermed sikrede oprykningen.

Dagens kampprogram bød på hele tre kampe i KB: Herre 1, kvinde 1 og herre 2. En varm dag fyldt med glade tilskuere, fodboldlystne spillere og gode fights på banen.

Dagen blev endvidere ikke spor ringere af, at herre 1 efter slutfløjtet på dagens første kamp kunne iføre sig opryknings t-shirts, lade konfettien flyde og champagnepropperne sprænges: Holdet er rykket op i Albaniserien.

Stort tillykke til hold og trænerteam!

Og tak til alle tilskuerne for at være med til at gøre dagen endnu bedre.

Herre 1 er kun 1 point fra at sikre oprykning

De nærmeste modstandere til oprykningspladserne i herre 1's pulje af serie 1 har denne weekend tabt vigtige point. Det betyder, at herre 1 skal bruge minimum 1 point i sæsonens sidste kamp, der spilles på lørdag kl. 11.00 i KB, for at sikre oprykning til Fynsserien!

Denne lørdag har også kvinde 1 og herre 2 sidste turneringskamp. Så hvorfor ikke fejre en flot sæson, det gode vejr og mulig oprykning med hyggeligt udendørs samvær, lækker fadøl og godt humør?

Fadølsanlægget bliver selvfølgelig stående til søndag, hvor kvinde 2 også spiller hjemme. Kvinde 2 har allerede sikret sig oprykning, så det skal med sikkerhed fejres sådan en fin søndag eftermiddag!

Vi ses i weekenden i KB! :-)

Kvinde 2 sikrer oprykning

Her til aften har nærmeste og eneste udfordrer til kvinde 2's førsteplads mistet vigtige point, og med et afbud fra modstanderne til weekendens kamp, er kvinde 2 nu sikret 1. plads og en oprykning til serie 1!

Kvinderne er fortsat ubesejrede og har en imponerende målstatistik! Så fra nu af gælder det blot om at bevare dette i sæsonens sidste kamp søndag 20. juni.

Stort tillykke til holdet og kvindeafdelingen! 

Bestyrelsen har konstitueret sig

På generelforsamlingen 20. maj blev den nye bestyrelse dannet. Jf. vedtægterne skal bestyrelsen senest 14 dage senere have konstitueret sig. Det er nu sket. Se de nye medlemmer og opgavefordelingen her.

Referat af generalforsamlingen, regnskab mm. kan du se her.

Forrige Næste