Vil du være med til at sætte dagsordenen i KB?

Vil du være med til at sætte dagsordenen i Kildemosens Boldklub? 🗣

Klubbens daglige ledelse består af en bestyrelse på i alt 5 medlemmer og 2 suppleanter. Disse vælges på den årlige generalforsamling, der i år afholdes 6. februar. Du kan se den nuværende bestyrelse her.

Kunne du tænke dig at bidrage til klubbens ve og vel samt være med til at sætte dagsordenen og træffe beslutninger for klubbens fremtid, så skal du måske overveje, om bestyrelsesarbejdet kunne være noget for dig? 

Til en periode på minimum 2 år er der nemlig plads til en ny kasserer, bestyrelsesmedlem og suppleant - så uanset, hvor meget og hvad, du kan bidrage med, så kan vi helt sikkert finde opgaver, du finder både interessante og har overskud til.

Der er mange grader af involvering i bestyrelsesarbejdet, så tøv ikke med at spørge os, om der er plads til dig på holdet! 

Vil du høre mere om det, sparre ift. dine tanker omkring det - eller går du bare og overvejer det og vil gerne uforpligtende høre mere?

👉🏼 Så tøv ikke med at kontakte enten Pernille Teichert, Charlotte Kjærbye Wacher, Jacob Jensen eller Peter Moresco for mere info!

Invitation til generalforsamlingen kan ses her eller følges på Facebook.

KB kalender 

Året er lige startet, men bestyrelsen og aktivitetsudvalget er allerede klar med forskellige tilbud og arrangementer til alle nuværende og kommende KB'ere. Du kan altid følge med på vores Facebook side samt på vores event side og holde dig opdateret.

 

Kryds i kalenderen:

Indtil videre kan vi sige, at:
- 13. og 16. januar kl. 18.30-20.00 vil der være tilbud om fællestræning udendørs i KB, hvis tilslutningen er der. Tilmelding til disse træninger skal gøres til Pernille Teichert eller Jacob Jensen. 

- 14. januar kl. 18.30 afholder trænerne for kvindeafdelingen spillermøde for alle nuværende og kommende spillere i KB. Spørgsmål i forbindelse med dette rettes til trænerne. Kontaktinfo findes her.

- 24. og 31. januar kl. 20-21.40 vil der være tilbud om fælles indendørs træning i Munkebjergskolens hal, hvis tilslutningen er der. Tilmelding skal ske via begivenheder på Facebook eller direkte til Pernille Teichert eller Jacob Jensen.

- 25. januar fra kl. 14.00 er der fælles opstart i KB. Her vil der være en five-a-side fodboldturnering samt fællesspisning i KB. Alle nuværende og kommende spillere er meget velkomne. Tilmelding skal ske her.

- 6. februar kl. 20.00 afholdes generalforsamling. Indkaldelse følger.

- 8. februar kl. 20-22.30 er der poolturnering hos vores sponsor CityClub i Odense C. Mere info om dette følger.

- 27. febuar kl. 20.30 afholder trænerne for herre 1 spillermøde i KB. Spørgsmål i forbindelse med dette rettes til trænerne. Kontaktinfo findes her.

- I marts vil der en af de sidste lørdage blive arrangeret et drik-dato-arrangement for alle KB'ere hos vores sponsor Viggos i Odense C. Mere info herom følger.

Den 12-01-2020

KB kvinde 1 til Fynsmesterskaberne i indefodbold

I går var kvinde 1, der til dagligt spiller i Fynsserien, af sted med et hold til Fynsmesterskaberne i indefodbold.

5 seje KB-tøser havde meldt sig klar til at tage til Marienlystcentret og forsvare den grønne farve! Kvinderne havde i første omgang 5 kampe, hvorefter nr. 1 og 2 i puljen ville gå videre til finalespillet mod nr. 1 og 2 fra den anden kvindepulje.

Det lykkedes at vinde to kampe, men desværre tabte kvinderne de øvrige tre kampe, og gik derfor ikke videre. 

Kvinderne træner til dagligt primært udendørs hele året rundt, så var selvfølgelig en smule udfordret på den noget anderledes måde at spille på, når man kommer på halgulv. Dog blev der vist god form, stærk fejt, stor vilje og endvidere var der masser af lækre mål og detaljer. 

Som altid en fornøjelse at se. Godt gået! 

Året der gik - Supermasters

Som et lille tilbageblik på 2019, har vi haft Jan Larsen til at samle lidt sammen på sæsonen for klubbens ældste hold, Supermasters:

‘’Det har været en noget omskiftelig sæson for holdet med meget svingende præstationer og resultater. Med 12 tilmeldte hold i første del af sæsonen leverede vi en godkendt indsats, hvor målsætningen var flere sejre end nederlag og det blev til fulde opfyldt med en kvalifikation til mesterskabspillet med de bedste 6 hold – det skal dog bemærkes, at vi kun havde fået et point mod de andre 5 hold i den bedste halvdel, hvorfor udsigten til efteråret var noget betænkelig 

Med en gennemsnitlig samlet kampvægt på +1 ton og som følge deraf en del skader i truppen, blev der leveret mandfolkeindsatser i langt de fleste kampe. Det blev tydelig bevist i sidste kamp mod de suveræne mestre fra Årslev, hvor vi taber til allersidst efter en kamp, hvor vi havde dem i sækken, så selv de noget højrøvede mestre måtte indrømme, at det kunne ligeså godt være gået den anden vej – godt gået gutter 😊

Vi slutter faktisk som nummer 5 og med lidt mere held i sprøjten kunne vi nemt have sluttet på yderste podieplads 🏆

Gennem sæsonen, som er trænerteamets første, fornemmes en yderligere udvikling af sammenholdet, hvilket afspejles af tilmeldingen til afslutningsfesten med 16 deltagere ud af 20. Det opfatter vi som tegn på, at man faktisk hygger sig i hinandens selskab eller er det blot en undskyldning for at komme hjemmefra og få en masse bajere 😉’’

Vi håber, du har haft en god jul og et godt nytår!

... Og snart er klar til en masse KB-sjov igen! 

Klubben håber, alle KB’ere og selvfølgelig deres familier og venner har haft en rigtig glædelig jul. Vi håber, du have nogle fantastiske dage med dem, du har omkring dig. Endvidere håber vi selvfølgelig, du er kommet godt ind i det nye år, og KB ønsker alle et godt nytår!

I Kildemosen kan vi se tilbage på et år med især rigtig meget sportslig succes - lige fra Veteranerne, der igen vandt Albani cuppen sidste vinter, til herrernes oprykning til serie 1 til kvinde 1, der igen var tæt på rækkens førsteplads ⚽️

I dette nye år kan vi se frem til en masse KB-sjov igen!

Du kan se vores årskavalkade 2019 her.

Fodbold & Fællesskab

I Kildemosens BK tror vi på, at aktiviteter og fokus på fællesskab udenfor banen er med til at forbedre vores indsats på banen.

Det har DBU Fyn lavet en film om, da de besøgte os til vores julefrokost.

Julefrokosten er selvfølgelig blot et af de mange events og sociale tilbud, vi har haft til vores medlemmer i år 🙌🏼

Den 12-01-2020

Kvinde 1 har fået ny træner

Det er med stor glæde, vi kan fortælle, at MT - Morten Melbye Truelsen, er ny træner til kvindeafdelingen. 

Morten kommer til at stå i spidsen for kvinde 1, der til dagligt spiller i Fynsserien. Morten har mange års trænererfaring med både kvinder og herrer.

Sammen med Maria, træneren for kvinde 2, har han tirsdag 14. januar kl. 18.30 indkaldt til spillermøde for hele kvindeafdelingen. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt!

Velkommen til, MT.

Kvindefest og kåringer

I fredags afholdte KB's kvindeafdelingen afslutningsfest, der markerer afslutningen på hele år 2019. Det var derfor også til denne fest, holdets kåringer blev givet.

💚 Årets 7mands spiller: Emilie

💚 Årets spiller kvinde 2 og årets samlede topscorer for alle hold: Josefine
💚 Årets kvinde 2 hoptimist: Caroline
💚 Årets fighter kvinde 2: Dam
💚 Årets topscorer kvinde 2: Charlotte

💚 Årets fighter kvinde 1: Blom
💚 Årets assist-dronning og årets spiller kvinde 1 (valgt af trænerteamet): Sandra
💚 Årets topscorer og årets spiller (valgt af spillerne) kvinde 1: Viktor

Kvindetræner til Fynsseriehold i Odense C søges

Over de seneste 5 år har Kildemosens Boldklub i Odense C oplevet en stor vækst i vores kvindeafdeling. Dette har resulteret i, vi i dag har over 60 aktive spillere i afdelingen. Spillerne er pt. fordelt på tre hold: Fynsserien, Serie 2 og kvinde 7-mands.

Til at varetage trænerrollen for holdet i Fynsserien søges en træner, der:

- Evner at motivere klubbens kvinde 1 hold,
- Har fokus på at udvikle en flok glade og lærelystne damer,
- Kan varetage fodboldtræninger to gange i ugen samt kampe,
- Magter opgaven at træne minimum 15-20 kvinder til hvert træningspas,
- Er god til at planlægge og koordinere træningsaktiviteter i samarbejde med andre trænere og holdledere,
- Kan håndtere opgaver og beslutninger på egen hånd samt i samarbejde med det øvrige trænerteam omkring kvinderne,
- Er konstruktiv og har fokus på at lære og udvikle kvinderne gennem træning og på sidelinjen til kampe.

Klubben har en forventning om, at der udover sportslige resultater også lægges stor vægt på det sociale omkring holdet og klubben, da ikke blot kvinderne, men også klubben som helhed er ekstremt socialt anlagt. Derfor forventes det, at du som træner også har fokus på at være en del af dette.

Konkret trænererfaring med denne målgruppe er ikke et krav. Til gengæld ser vi gerne, du bliver drevet af glæden ved at arbejde med kvindefodbold, spillet, sammenholdet og kan skabe resultater hos de mange kvinder, der er der for at lære og udvikle sig.

Ønskes det, er klubben åben overfor at tilknytte en holdleder. Primært vil du få ansvar for varetagelse af klubbens 1. kvindehold, der spiller i Fynsserien, men du har også et medansvar i kvindeafdelingens trivsel som helhed. Vi prioriterer, at samtlige spillere - uanset hold - har tilknytning til hinanden og udgør en samlet enhed, så det forventer vi, du bidrager til sammen med trænerteamet omkring afdelingens øvrige hold.

Lyder dette interessant eller har du et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: Pernille Teichert: 27 63 74 37, pernille.teichert@gmail.com eller Jacob Jensen: 60 17 62 95, jacobjensen1990@gmail.com.

Vi afholder samtaler løbende. Deadline for modtagelse af ansøgning er 15. december 2019.

Fremtidens fynske kvindefodbold

Hvordan ser fremtidens kvindefodbold ud på Fyn? 🤔💚

Det spørgsmål havde DBU Fyn taget op, da de i går inviterede alle kvindefodboldinteresserede på Fyn indenfor til et dialog- og netværksmøde. 

Da KB jo er en klub, der i mange år har haft kvindefodbold og især de seneste 5-10 år har været en stor spiller i flere af de fynske kvinderækker, deltog vi selvfølgelig også med repræsentanter fra bestyrelsen 🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♀️

Mødet bød på en del vidensdeling og meningsudveksling om alt fra turneringsstruktur til organisering i klubberne. Her delte KB selvfølgelig også ud af erfaring og meninger. 

Vi er selvfølgelig i Kildemosen enormt spændte på, hvad vi i fremtiden kommer til at opleve af resultater af dialogen.

Tak for et godt arrangement 💚🙌🏼

I aften tilbyder vi vintertræning. Så hvis du vil forbi KB i aften kl 18.30-20.00 og spille lidt bold, så kontakt Pernille Teichert eller Jacob Jensen for at melde din ankomst, så tilslutningen kan vurderes.

Rigtig god torsdag 💚⚽️☀️😍

Forrige Næste

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 200459
Dagligt: 180

3 online