Den 17-03-2021

#GENSTARTFODBOLD

Vi er flere end 300.000 fodboldspillere i Danmark. 1.600 klubber. Over 1 mio. der holder med et hold herhjemme. Og en hel nation af roligans.

Vi er klar til en sikker genstart af fodbold i det fri, hvor smitterisikoen er minimal. Klar til tilskuere på stadion, som vi havde i efteråret uden smittespredning. Klar til at gå i gang med turneringer og stævner for vores fysiske og mentale sundhed og for foreningernes ve og vel.

Vi er helt sikkert helt klar. #Genstartfodbold

KB's målmand nomineret til efterårets bedste!

Vores målmand på herre 1: Mikkel W. Lorenzen er nomineret til efterårets målmand i serie 1 og 2 af Ligabold.

"Mikkel Winther Lorenzens indsats skinner klart igennem – både på og udenfor banen. Mikkel er en af de to spillere, som har gennemført flest kampe for Kildemosens’ herre førstehold og leverer altid en solid indsats."

Sådan indledes indstillingen af Mikkel til titlen som efterårets målmand i serie 1 og 2.

Og vi håber da bestemt, han vinder!

Læs hele nomineringen her.

Vis billedet og støt Kildemosens BK

Skal du have fyrværkeri til nytår? 🎇🙌🏼🎇💚
 
Så har du muligheden for at støtte Kildemosens BK! Klubben har indgået sponsorsamarbejde med Krudttossen.dk!
 
- Så nu kan du købe fyrværkeri, støtte lokalt i klubbens nærområde og samtidig støtte Kildemosens BK.
 
Alt DU skal gøre:
💚 Vise dette billede, når du handler (printet eller på telefonen)
💚 Sørge for at handle fysisk i butikken
💚 Betale ved servicekassen (kasse 5)
 
👉🏼 Så går 15 % af dit køb ubeskåret til Kildemosens BK.
Den 20-10-2020

Kildemosens BK nævnt i alvorlige anklager

Som nogle måske har læst, så blev KB i går nævnt i et Facebook-opslag på en anden fodboldklubs Facebook-side. I opslaget beskyldes KB for at have udført racistiske tilråb under fodboldkampe mod den pågældende klub de seneste to gange, klubberne har spillet mod hinanden. Opslaget fortsætter endvidere med, at sagen er landet hos DBU Fyn, der har haft observatør ude til seneste kamp.

Bestyrelsen i Kildemosens BK tager anklagerne meget alvorligt og tager stærkt afstand fra denne adfærd. Derfor har vi også valgt at gå aktivt ind i sagen for at kunne sætte ind overfor det. Dette fordi, vi i Kildemosens BK ikke vil associeres med racisme eller anden form for stødende adfærd. I KB tror vi på, at sammen er vi stærkest. Dette er uanset baggrund, race og andre politiske emner. 

Vi har derfor både kontaktet den pågældende klub for at få konkretiseret, hvad det er, de har oplevet i forbindelse med fodboldkampene mod os. Endvidere har vi kontaktet DBU Fyn for at få overblik over sagen. Fra DBU Fyn bekræftes det, der var observatør på kampen grundet emnet, men hverken observatør, dommere eller den anden klub har indgivet noget om racistiske tilråb til den kamp eller tidligere.

Det ændrer dog ikke på, at vi stadig har en fodboldklub, hvor nogle spillere føler, de har været udsat for racistiske tilråb fra nogen fra Kildemosens BK. Det ser vi selvfølgelig meget alvorligt på.

Bestyrelsen afventer pt. melding fra den anden klub, der kan hjælpe med at konkretisere, hvad der præcist bliver oplevet, så vi kan lægge en plan for, hvordan vi kommer dette til livs.

Vi håber på jeres fortsatte opbakning igennem denne sag. Det har aldrig og vil aldrig være klubbens hensigt, at modstandere og andre klubber skal være kede af at spille kampe mod os og personligt blive berørte.

- Bestyrelsen i Kildemosens BK

Nyt fra herre 2

Vi har en nyhed at dele med jer ift. trænerteamet omkring herre senior 2 💚
 
I KB er vores frivilliges indsats i arbejdet omkring klubben helt afgørende for, vi kan drive foreningen. Det er dog altid vigtigt for os, at de frivilliges civile liv og arbejdsliv selvfølgelig har første prioritet.
 
Det er derfor, vi desværre må meddele, at 2. holdstræner Anders Matthiesen har været nødt til at stoppe som træner i klubben.
 
Vi trøster os med, vi selvfølgelig stadig vil se Matthiesen i klubben, når tiden tillader det. Men indtil da - tusind tak for samarbejdet og din store frivillige indsats i klubben gennem mange år! 💚
 
Trænerteamet til KB herre 2 vil fremover bestå af træner Nicolai Hvidman Buch og assistent Villy Hjort Hauge Nordfeldt ⚽️🙌
Den 15-09-2020

Har du husket at betale kontingent?

Deadline for betaling af kontingent for efterårssæsonen var 1. september.

Vær OBS på, at hvis kontingent fortsat ikke er betalt 1/10, så vil du blive spærret og kan hverken spille kampe i KB eller anden klub, før kontingent er betalt.

Se mere info om kontingent her.

Er du i tvivl? Så kontakt klubbens kasserer.

Tilmelding til KB dag 19/9 er åben!

Det er tilladt at deltage i hele dagen, men efter kl. 18.30 på dagen vil der kun være spisning og fest for tilmeldte, betalende gæster.

Tilmelding kan ske i tutten eller til Louise Teichert på mobile pay 26 18 74 37.

Deadline: 11. september (eller når pladserne er besat)
Pris: 110,-

Se mere info på siden her eller på vores Facebook begivenhed.

Klubbens VIP'ere var samlet

Lørdag 29. august afholdt klubben årets første VIP arrangement.

Dagen bød på kampoplæg og præsentation af kvinde 1 truppen ved træner Morten Truelsen. Herefter blev der serveret lidt godt at spise og drikke.

Dagen blev afsluttet med kvind 1 kamp, hvor kvinderne slog B1913 på hjemmebane.

Tak for jeres deltagelse - vi håber, I havde en god dag! :-)

KB ansætter sportschef til herre senior

Til at hjælpe vores trænere og hold med at forbedre indsatsen i trupperne omkring herre 1-3, har vi nu ansat en sportschef

Jørgen Bårris er gammel KB-kending og er nu på plads i en ny rolle i klubben.

Jørgen har til opgave at bistå trænerne og holdene med alt, de føler at have brug for, til at kunne forbedre sig i KB's herre seniorafdeling.

Velkommen til - vi glæder os til samarbejdet!

Jørgen refererer direkte til bestyrelsen.

Den 31-08-2020

Trænerstaben for herre 1 forstærkes

Sæsonen er startet, spillerne arbejder benhårdt - og det samme gør trænerne.

I løbet af sommeren har vi fået trænerteamet til klubbens 1. herrer på plads. Bestyrelsen har forlænget kontrakterne med træner Lars Hauge og assistent Allan Meldgaard. Samtidig får holdet tilknyttet Magnus som fast målmandstræner og holdleder.

Velkommen til jer alle! 

Endvidere har klubben fået tilknyttet en sportschef - nemlig Jørgen Bårris. Han har til opgave at se ind i vores herre seniorafdeling og beidrage til, arbejdet omkring holdene fungerer bedst muligt.

Også velkommen til dig.

Vi glæder os til at følge jer alle.

Forrige Næste