Vil du være med til at bestemme, hvem der er Årets KB'er 2020?


Kender du årets KB’er 2020? 💚🏆💪🏼

Årets KB’er er en frivillig person, der i løbet af året har gjort en ekstraordinær stor indsats for Kildemosens Boldklub.

💚 DU KAN INDSTILLE EN KB’ER TIL TITLEN 💚

Vi kårer vinderen til KB Olympiaden 1. august:

https://facebook.com/events/s/kb-olympiaden-2020/294416501947181/?ti=icl

SÅDAN KÅRER VI:

🙋🏼‍♂️ Du kan sende en nominering på lige den KB’er, du synes, fortjener titlen.

✉️ Du sender en mail til katrine_va@hotmail.com

💻 Her skriver du kort, hvem du nominerer og hvorfor vedkommende fortjener at blive kåret til årets KB’er 2020

💚 Bestyrelsen udvælger blandt alle nomineringerne og kårer vedkommende ved KB Olympiaden 1. august.

✳️ DEADLINE FOR NOMINERINGER ER 12. JULI ✳️

Sådan er træningskampene gået

Vi har nu haft nogle træningskampe i KB. Vi giver dig her overblik over, hvordan de alle er gået.

HERRE 1:
SFF 2015 - KB: 1-1
Bogense - KB: 3-0
TPI - KB: 1-1
Tårup - KB: 1-2

HERRE 2:
Tårup - KB: 4-0

HERRE 4:
Faaborg - KB: 3-4

KVINDE 1:
Næsby - KB: 4-0
KB - ØB: 3-1
Dybbøl - KB: 7-0

KVINDE 2:
Gråsten - KB: 1-1

Årets serietræner for kvinder er i KB!

Vores kvinde 2 træner Maria Krogh Savange er kåret som årets kvinde serietræner på Fyn 2019.

⚽️ Årets kvinde serietræner 2019 er i KB 💚🙌🏼

Her til aften blev vores kvinde 2 træner Maria Krogh Savange kåret som årets serietræner på kvindesiden!

Maria har seneste 1,5 år været træner i KB og har i 2019 skabt et hold, der skaber resultater både på og udenfor banen. Maria bidrager aktivt ikke kun til sit eget hold men også til hele kvindeafdelingen i Kildemosen. Hun formår at fokusere på den enkelte spiller men samtidig også at få kvinderne til at fungere som et hold. Udvikling, trivsel, resultater og fællesskab samt en god portion humor er vigtige værdier for trænerens arbejde i kvindeafdelingen.

Vi er meget stolte af at have Maria i staben 💚

Stort tillykke med titlen! 🙌🏼

Møde for hele kvindeafdelingen

Uanset om du er nuværende eller kommende kvindespiller i KB, så inviteres du til møde i KB.

Træner for 1. holdet - Morten Truelsen og træner for 2. holdet - Maria Savange står i spidsen for mødet, der afholdes i morgen, 14. januar kl. 18.30.

Bestyrelsen har konstitueret sig

Du kan se din nye bestyrelse samt deres arbejdsopgaver her.

Vil du være med til at sætte dagsordenen i KB?

Vil du være med til at sætte dagsordenen i Kildemosens Boldklub? 🗣

Klubbens daglige ledelse består af en bestyrelse på i alt 5 medlemmer og 2 suppleanter. Disse vælges på den årlige generalforsamling, der i år afholdes 6. februar. Du kan se den nuværende bestyrelse her.

Kunne du tænke dig at bidrage til klubbens ve og vel samt være med til at sætte dagsordenen og træffe beslutninger for klubbens fremtid, så skal du måske overveje, om bestyrelsesarbejdet kunne være noget for dig? 

Til en periode på minimum 2 år er der nemlig plads til en ny kasserer, bestyrelsesmedlem og suppleant - så uanset, hvor meget og hvad, du kan bidrage med, så kan vi helt sikkert finde opgaver, du finder både interessante og har overskud til.

Der er mange grader af involvering i bestyrelsesarbejdet, så tøv ikke med at spørge os, om der er plads til dig på holdet! 

Vil du høre mere om det, sparre ift. dine tanker omkring det - eller går du bare og overvejer det og vil gerne uforpligtende høre mere?

👉🏼 Så tøv ikke med at kontakte enten Pernille Teichert, Charlotte Kjærbye Wacher, Jacob Jensen eller Peter Moresco for mere info!

Invitation til generalforsamlingen kan ses her eller følges på Facebook.

KB kalender 

Året er lige startet, men bestyrelsen og aktivitetsudvalget er allerede klar med forskellige tilbud og arrangementer til alle nuværende og kommende KB'ere. Du kan altid følge med på vores Facebook side samt på vores event side og holde dig opdateret.

 

Kryds i kalenderen:

Indtil videre kan vi sige, at:
- 13. og 16. januar kl. 18.30-20.00 vil der være tilbud om fællestræning udendørs i KB, hvis tilslutningen er der. Tilmelding til disse træninger skal gøres til Pernille Teichert eller Jacob Jensen. 

- 14. januar kl. 18.30 afholder trænerne for kvindeafdelingen spillermøde for alle nuværende og kommende spillere i KB. Spørgsmål i forbindelse med dette rettes til trænerne. Kontaktinfo findes her.

- 24. og 31. januar kl. 20-21.40 vil der være tilbud om fælles indendørs træning i Munkebjergskolens hal, hvis tilslutningen er der. Tilmelding skal ske via begivenheder på Facebook eller direkte til Pernille Teichert eller Jacob Jensen.

- 25. januar fra kl. 14.00 er der fælles opstart i KB. Her vil der være en five-a-side fodboldturnering samt fællesspisning i KB. Alle nuværende og kommende spillere er meget velkomne. Tilmelding skal ske her.

- 6. februar kl. 20.00 afholdes generalforsamling. Indkaldelse følger.

- 8. februar kl. 20-22.30 er der poolturnering hos vores sponsor CityClub i Odense C. Mere info om dette følger.

- 27. febuar kl. 20.30 afholder trænerne for herre 1 spillermøde i KB. Spørgsmål i forbindelse med dette rettes til trænerne. Kontaktinfo findes her.

- I marts vil der en af de sidste lørdage blive arrangeret et drik-dato-arrangement for alle KB'ere hos vores sponsor Viggos i Odense C. Mere info herom følger.

Den 12-01-2020

KB kvinde 1 til Fynsmesterskaberne i indefodbold

I går var kvinde 1, der til dagligt spiller i Fynsserien, af sted med et hold til Fynsmesterskaberne i indefodbold.

5 seje KB-tøser havde meldt sig klar til at tage til Marienlystcentret og forsvare den grønne farve! Kvinderne havde i første omgang 5 kampe, hvorefter nr. 1 og 2 i puljen ville gå videre til finalespillet mod nr. 1 og 2 fra den anden kvindepulje.

Det lykkedes at vinde to kampe, men desværre tabte kvinderne de øvrige tre kampe, og gik derfor ikke videre. 

Kvinderne træner til dagligt primært udendørs hele året rundt, så var selvfølgelig en smule udfordret på den noget anderledes måde at spille på, når man kommer på halgulv. Dog blev der vist god form, stærk fejt, stor vilje og endvidere var der masser af lækre mål og detaljer. 

Som altid en fornøjelse at se. Godt gået! 

Året der gik - Supermasters

Som et lille tilbageblik på 2019, har vi haft Jan Larsen til at samle lidt sammen på sæsonen for klubbens ældste hold, Supermasters:

‘’Det har været en noget omskiftelig sæson for holdet med meget svingende præstationer og resultater. Med 12 tilmeldte hold i første del af sæsonen leverede vi en godkendt indsats, hvor målsætningen var flere sejre end nederlag og det blev til fulde opfyldt med en kvalifikation til mesterskabspillet med de bedste 6 hold – det skal dog bemærkes, at vi kun havde fået et point mod de andre 5 hold i den bedste halvdel, hvorfor udsigten til efteråret var noget betænkelig 

Med en gennemsnitlig samlet kampvægt på +1 ton og som følge deraf en del skader i truppen, blev der leveret mandfolkeindsatser i langt de fleste kampe. Det blev tydelig bevist i sidste kamp mod de suveræne mestre fra Årslev, hvor vi taber til allersidst efter en kamp, hvor vi havde dem i sækken, så selv de noget højrøvede mestre måtte indrømme, at det kunne ligeså godt være gået den anden vej – godt gået gutter 😊

Vi slutter faktisk som nummer 5 og med lidt mere held i sprøjten kunne vi nemt have sluttet på yderste podieplads 🏆

Gennem sæsonen, som er trænerteamets første, fornemmes en yderligere udvikling af sammenholdet, hvilket afspejles af tilmeldingen til afslutningsfesten med 16 deltagere ud af 20. Det opfatter vi som tegn på, at man faktisk hygger sig i hinandens selskab eller er det blot en undskyldning for at komme hjemmefra og få en masse bajere 😉’’

Vi håber, du har haft en god jul og et godt nytår!

... Og snart er klar til en masse KB-sjov igen! 

Klubben håber, alle KB’ere og selvfølgelig deres familier og venner har haft en rigtig glædelig jul. Vi håber, du have nogle fantastiske dage med dem, du har omkring dig. Endvidere håber vi selvfølgelig, du er kommet godt ind i det nye år, og KB ønsker alle et godt nytår!

I Kildemosen kan vi se tilbage på et år med især rigtig meget sportslig succes - lige fra Veteranerne, der igen vandt Albani cuppen sidste vinter, til herrernes oprykning til serie 1 til kvinde 1, der igen var tæt på rækkens førsteplads ⚽️

I dette nye år kan vi se frem til en masse KB-sjov igen!

Du kan se vores årskavalkade 2019 her.

Forrige Næste