Information til nye og kommende medlemmer

Her kan du som ny eller kommende spiller finde nyttige informationer. Dette er en hjælp til, at du får en god start med at spille fodbold i Kildemosens Boldklub.

Hvordan melder jeg mig ind?

Det er ganske nemt at indmelde sig i Kildemosens Boldklub . Du udfylder blot dine oplysninger på i indmeldelsesformularen her.
Her skal du logge ind med dit DBU login (se mere info om DBU login her).

Det er også muligt at få en indmeldingsblanket ved at henvende sig i Klubhuset/Tutten. Denne udfyldes og afleveres til din træner som sørger for at den bliver bragt videre til klubbens medlemsansvarlige.

Hvis du har spillet i andre klubber, er det vigtigt, at du er meldt ud og afleverer dit spillercertifikat til din træner eller den medlemsansvarlige.

Du skal også have et aktivt fodboldpas. Læs alt om det her.

Hvor og hvornår er der træning?

Træningen foregår på Kildemosens Anlæg, også kaldet Kilderground på Kildemosevej 22, 5000 Odense C. Du kan finde en oversigt over træningstider for de forskellige hold her.  

 

Hvilket hold er for mig?

Herre 1 er for dig, der gerne vil bidrage til klubbens sportslige overlægger. Herre 1 stræber altid højest muligt sportslig succes og vægter intens og seriøs træning højt. Selvfølgelig også med plads til hygge og fællesskab.

Herre 2 er for dig, som gerne vil træne flere gange om ugen og presse dig selv på et sportsligt niveau som passer til serie 2-3 niveau på Fyn. Selvfølgelig også med plads til hygge og fællesskab.

Herre 3 er for dig, som prioriterer 3. halvleg og hyggen til træning højest. Vi rammer ikke altid bolden helt lige, men vi har det sjovt.

 

Hvem er min træner?

Vil du gerne vide hvem din træner er, kan du finde kontaktoplysninger på vedkommende her. Vil du gerne vide mere om dit hold, kan du måske finde oplysninger om det under afdelingssiderne som du finder i toppen af siden under 'holdene'.

Hvad koster det?

I Kildemosens Boldklub har vi lidt forskellige kontingentsatser - priserne ses ved at klikke her.

Kildemosens Boldklub: Vision, Mål og strategi.

I Kildemosens Boldklub arbejder vi hele tiden fremadrettet og for at få mere info omkring klubbens visioner, mål og strategier er I velkomne til at klikke her

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svaret til på denne side, er du altid velkommen til at kontakte din træner eller sende bestyrelsen en mail. Se kontaktinformationer her.

 

Vi håber du får en god start i Kildemosens Boldklub og byder velkommen på Kilderground!