Den 12-07-2024

KB får ny herre 1 træner

Sig hej til KB’s nye herre 1 træner.
Allerede i løbet af forårssæsonen måtte vi sande, at Steen ikke havde mulighed for at fortsætte trænergerningen i KB. Og konfettien var også kun lige blevet skudt af og champagnen drukket efter oprykningsfejringen, da jagten på en ny træner blev sat i gang.


Tusind tak til alle jer, der har hjulpet med at dele vores opslag og tak til alle ansøgere. Vi er meget glade for, at så mange har haft interesse i at blive en del af vores klub.


Vi er nu klar til at præsentere den nye herre 1 træner for jer. Tag godt imod Ronnie Reifling!
Ronnie har 20-25 års erfaring med trænergerningen for herresenior. Endvidere har han tidligere bl.a. været cheftræner for Odense Q’s Gjensidige Kvindeligahold, ført Bolbro GIF’s herrer fra serie 2 til Albaniserien og senest været træner og en del af projektet i sammenlægningen ved Korup-Ubberuds serie 1 kval hold.


Ronnie bor til dagligt i Ringe og arbejder ved DBU Fyn, og glæder sig til at møde alle KB’ere:


“Jeg glæder mig til at se nye som “gamle” spillere efter sommerferien, hvor vi tager hul på sæsonen i Albaniserien. Jeg ser frem til at blive en del af et spændende hold og et godt klubmiljø.”


Planlægningen af opstarten for herre 1 er i fuld gang og spillerne får direkte besked. Er du ny spiller og overvejer at blive en del af holdet og klubben?

Så finder du Ronnies kontaktoplysninger her.
Endnu engang velkommen til klubben! [💚]