Information til nye og kommende medlemmer

Her kan du som ny eller kommende spiller finde nyttige informationer. Dette er en hjælp til, at du får en god start med at spille fodbold i Kildemosens Boldklub.

Hvordan melder jeg mig ind?

Det er ganske nemt at indmelde sig i Kildemosens Boldklub . Du skriver blot dine oplysninger på følgende indmeldingsblanket ved at benytte linket her.

Det er også muligt at få en indmeldingsblanket ved at henvende sig i Klubhuset/Tutten. Denne udfyldes og afleveres til din træner som sørger for at den bliver bragt videre til klubbens medlemsansvarlige.

Hvis du har spillet i andre klubber, er det vigtigt, at du er meldt ud og afleverer dit spillercertifikat til din træner eller den medlemsansvarlige.

Du skal også have et aktivt fodboldpas. Læs alt om det her.

Hvor og hvornår er der træning?

Træningen foregår på Kildemosens Anlæg, også kaldet Kilderground på Kildemosevej 22, 5000 Odense C. Du kan finde en oversigt over træningstider for de forskellige hold her.  

Hvem er min træner?

Vil du gerne vide hvem din træner er, kan du finde kontaktoplysninger på vedkommende her. Vil du gerne vide mere om dit hold, kan du måske finde oplysninger om det under afdelingssiderne som du finder i toppen af siden under 'holdene'.

Hvad koster det?

I Kildemosens Boldklub har vi lidt forskellige kontingentsatser - priserne ses ved at klikke her.

Kildemosens Boldklub: Vision, Mål og strategi.

I Kildemosens Boldklub arbejder vi hele tiden fremadrettet og for at få mere info omkring klubbens visioner, mål og strategier er I velkomne til at klikke her

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svaret til på denne side, er du altid velkommen til at kontakte din træner eller sende bestyrelsen en mail. Se kontaktinformationer her.

 

Vi håber du får en god start i Kildemosens Boldklub og byder velkommen på Kilderground!