Den 28-05-2018

Hvem er ÅRETS KB'er 2018?

Har en mening om hvem, du synes, er ÅRETS KB'ER 2018? Så fortæl os det!

Årets KB'er er en frivillig person, der i løbet af året (august 2017 - august 2018) har gjort en ekstraordinær stor indsats for Kildemosens Boldklub.

 

Hver sommer vil der til KB Olympiaden blive kåret ÅRETS KB'er. 🏅

 

Det foregår på denne måde:

- ALLE medlemmer kan sende en mail til carstenrosen1986@gmail.com ✉️📧 
med en nominering,

- Mailen skal indeholde navn(e) på den / de person(er), man ønsker at  nominere til prisen samt kort beskrivelse af hvorfor. Det kan være lige den / dem, du synes, har gjort en stor indsats i KB,

- Man må gerne nominere flere,

📆 Deadline er 1. juli 📆 hvorefter bestyrelsen vil vælge en vinder af prisen ud fra alle modtagede nomineringer.

ÅRETS KB'ER 2018 kan være den, der har fået dit hold til at have det godt, fået dig som spiller til at trives, fået arrangementer i klubben til at løbe rundt, startet nye tiltag, drukket flest øl, hjulpet mest til, være aktivt deltagende, få andre til at være aktivt deltagende, holde passive spillere til ilden osv. osv., kun fantasien sætter grænser!

Så DIN mening kan være ligeså god som alle andres. Så lad os høre den!
💚 

Til KB Olympiaden 4. august vil ÅRETS KB'ER 2018 BLIVE KÅRET.

 

Du kan læse mere om tidligere kårede her.

Den 04-05-2018

Skal du have nyt sportstøj?

På KB-dagen lørdag 5. maj kl 11-15 er Sportsmaster at finde på anlægget ved Kildemosen, hvor du kan prøve træningstøj og bestille dit eget sæt.

Trænger du til nyt sportstøj?

Har du kigget misundeligt på andres pæne træningstøj med klublogo?

Vil du have dit eget KB-sæt med navn?

Så har du muligheden for at prøve tøjet på og bestille dit eget træningstøj med logo og navn. Kom til KB dag på lørdag 5. maj kl 11-15.00, hvor du ved Sportsmasters stand
kan prøve tøjet på og bestille dit eget. 

Den 30-04-2018

Ændring i træningstid (damer)

Grundet pokalkampe (Albani pokalen) for dame 1 + 2 er træningen for den øvrige dameafdeling aflyst.

Dame 1 spiller på Tåsinge og dame 2 spiller hjemme i KB.

Begge kampe starter kl 18.15.

Den 09-04-2018

Ugens kampprogram

Ugens kampprogram ser således ud - OBS der løbende kan komme ændringer pga. baneforholdene, så hold dig opdateret på vores Facebook side.

- Mandag 19.20: KB Masters - S.f.B

- Tirsdag 18.15: KB herre 1 - Ubberud (pokalturnering) 

- Onsdag 18.45: Bolbro - KB dame 1

- Fredag 18.30: BBB - KB herre 1 (Sanderum kunstgræs)

- Søndag
13.00: KB dame 1 - Flemløse (Sanderum kunstgræs)
15.15: KB dame 2 - DSIO (Sanderum kunstgræs)

Den 06-04-2018

Lukning af baner og ændringer i kampprogrammet

I Odense kommune og flere steder på Fyn er banerne endnu ikke gjort klar og blevet kridtet til sæsonstart. Dette betyder, at KB, ligesom mange andre klubber, enten skal flytte kampe til kunstgræsbaner eller udsætte kampe.

Pga. vejrforholdene, er Kildemosens baner ikke klar til hjemmebanekampene den kommende weekend. Vi er dog ikke de eneste, da banerne er lukket overalt i Odense kommune og også flere steder rundt på Fyn.

Dette betyder endvidere, der vil være et andet kampprogram end først antaget. Hold da opdateret på DBU Fyn og på vores Facebook side, hvor vi hele tiden bringer nyt om situationen.

Den 19-03-2018

Ændrede træningstider i marts + info om træning i påsken (alle senior)

Fra og med tirsdag 20/3 træner herre senior (hold 1+2) kl. 18-20.00. Dette fortsættes resten af marts. Dvs., fra og med april måned er det igen normale træningstider, der er gældende.

PÅSKE 2018: Alle seniorhold (dame 1-3 og herre 1+2) træner IKKE skærtorsdag 29/3!
Dog er der kamp for herre 1 langfredag kl 11.00 (Marienlyst).

Den 05-03-2018

Årets fodboldklub i Danmark

I fredags afholdte DBU Dansk Fodbold Award 2017 i Herning. Tre af vores bestyrelsesmedlemmer var taget af sted for at repræsentere klubben, der var nomineret i kategorien Årets Fodboldklub 2017.

Du kan se klip fra prisoverrækkelsen samt interview med bestyrelsesmedlemmerne Maria Pedersen, Pernille Teichert og Jacob Jensen her.

I oktober 2017 modtog klubben prisen som Årets Fynske Fodboldklub. Efterfølgende blev bestyrelsen kontaktet slut februar med nyheden om at være nomineret til Årets fodboldklub i Danmark. Klubben vandt pga. udviklingen i dameafdelingen, fastholdelse af ældre i sporten, samt god evne til at have frivillighed i lokalområdet og sætte fodbold på dagsordenen. Især fremgangen i medlemstal på kvindesiden blev fremhævet til Dansk Fodbold Award. 

Den 01-03-2018

Træningen for DAMERNE er torsdag 1/3 aflyst

Til info:

Træningen for hele dameafdelingen, altså seniordame 7mand, ser 1 og Fynsserie, er torsdag 1. marts 2018 AFLYST.

Den 26-02-2018

Kildemosens Boldklub er nomineret til Årets fodboldklub i Danmark!

Efter vi i oktober 2017 vandt titlen som Årets Fynske Fodboldklub 2017, har vi slet ikke kunnet få armene ned!

Og hvorfor skulle vi?!!

Oveni den tidligere titlen kan vi nu også være stolte af at være nomineret til Årets Fodboldklub i Danmark, der kåres til Dansk Fodbold Award fredag 2. marts 2018.
Til selve awarden deltager bestyrelsesmedlemmerne: Maria Pedersen, Pernille Teichert og Jacob Jensen, der sender live fra awarden på klubbens facebook side.

Hvis du vil blive klogere på, hvad der har fået klubben i betragtning af denne titel, så læs den indstilling, vi har skrevet tidligere til Fynsk Fodbold Award. 

Den 29-01-2018

Der er ikke flere fælles vintertræninger i denne omgang, men...

Fælles vintertræning mandag og torsdag samt indendørs fredag er slut for denne omgang. Fremover træner holdene igen på de tidspunkter, de plejer. Læs mere her.

DOG ER DER ÆNDRINGER I FEBRUAR!!!

For at spare banerne mest muligt her i opstarten, har klubben lejet kunstgræsbanen i Hjallese, hvor seniorerne træner hver mandag kl. 20-22.00 i februar måned (5. - 26. feb begge dage inkl).

God træning!

Forrige Næste