Den 17-09-2018

Ændring i træningstider

Vi nærmer os lyssæsonen og, da vi som altid skal deles om pladsen med Posten, så har Kommunen, efter at have fået input fra os og Posten, besluttet sig for følgende fordeling af bane 2, der vil være gældende fra 17. September og frem til, sæsonen er slut:

Mandag: 1/2 bane til hver klub (forbeholdt afvikling af 7-mandskampe)
Tirsdag: KB 18:00-19:30 (forbeholdt seniortræning), Posten 19:30-21:00
Onsdag: 1/2 bane til hver klub (forbeholdt Herre 3-træning)
Torsdag: KB 18:00-19:30 (forbeholdt seniortræning), Posten 19:30-21:00

Mandag og onsdag indgår 7-mandsbanen ikke i fordelingen, da der forventes at være tilpas lidt tryk på banerne til, at den kan benyttes efter behov. Tirsdag og torsdag er det hele lysområdet, klubberne har hver i sær i det pågældende tidsrum.

Den 10-09-2018

Så er vores kvinder klædt på

For ca. 1/2 år siden afsluttede klubbens sponsorudvalg forhandlinger med Bargroup om et sponsorat til Kildemosens Boldklub. I den forbindelse er vores kvinde 1 nu blevet klædt fornemt på.

Over de seneste par måneder har der været spørgerunder igang på alle holdene, der skulle tage stilling til hvilken farve, KB's spillershorts fremover skal have. Dette forslag blev præsenteret til generelforsamlingen, og nu har flertallet talt: spillerdragten er fremover Grøn-Sort-Grøn. 

Klubben og de forskellige hold har allerede nydt fornem behandling hos Blomsten&Bien, Den Brølende And, Viggos og Lørups Vinstue. Endvidere har vi modtaget præmier og andet lækkert fra disse steder og også til Klosterkroen og Storms Pakhus.

Alle medlemmer har endvidere modtaget eller kan stadig modtage rabatkort hos Hanne i tutten, der giver rabat til alle Bargroups steder + giver klubben andel i det totale beløb, der købes for. Så skynd dig at få dit kort og brug det flittigt :-)

Som kronen på samarbejdet har kvinde 1 modtaget et nyt spillersæt, hvor de nu stolt kan spille i nyt, lækkert tøj sponsoreret af Den Brølende And

Tak til vores sponsor og sponsorudvalget for at få alt dette til at ske.

 

Den 04-09-2018

Kontingent betales 3. september 2018

Første bankdag i september var 3. september, og denne dag er derfor også deadline for betaling af kontingent for efteråret.

Har du ikke modtaget et girokort, eller kan du ikke se betalingen i din netbank, så skal du kontakte Hanne.

Nye spillere skal:
- være meldt ind,
- betale kontingent,
- have godkendt certifikat,
- aktiveret fodboldpas, før de er spillerberettiget. 

Har du ikke betalt til deadline, vil du modtage rykkere. Se mere om proceduren her.

Den 14-08-2018

1. kvinde senior i fynsk pokalfinale

For andet år i træk er 1. kvinde senior, der dagligt spiller i Fynsserien, kvalificeret til Albani pokalfinalen.

Da Bolbro har trukket deres hold, er vores 1. kvinde senior kvalificeret den fynske pokalfinale, der spilles fredag 31. august i KFUM. 

Stort tillykke.

Den 10-08-2018

Tilbud denne weekend fra vores sponsor på Dalumvej

 

Den 22-07-2018

Så skal vi igang igen!

Mandag 23. juli kl 18.30-20.00 er sidste fælles sommertræning i KB. Alle er velkomne!

Vi glæder os til at se dig!

 

Kommende uge er opstart for senior:

På tirsdag 24. juli kl 18.30-20.00 er første seniorherretræning. Fra og med denne tirsdag, træner herrerne tirsdage og torsdage kl 18.30-20.00 i KB.

På lørdag 28. juli kl 10.00-12.00 er opstartstræning for alle damerne. Herefter træner damerne tirsdage og torsdage kl 18-20.00 i KB.

Den 22-07-2018

Undskyld vi roder...

KB’s hjemmeside er ved at blive opdateret. Hold, trænere, træningstider og lignende er derfor ikke 100% ajour. 

Du kan dog altid se de seneste nyheder på vores forside samt følge løbende opdateringer på Facebook.

Den 06-07-2018

Her er de nominerede til ÅRETS KB'ET 2018!

Maja Bolting

Maja trådte i efteråret ind i vores aktivitetsudvalg. Inden hun blev medlem her, var hun altid klar på lidt af hvert ift. opgaver - uanset om det var grill, fadøl eller frivilligt arbejde, så har Bolting altid været klar. Både i forbindelse med egen træning, men også på mandage og onsdage til oldboys, veteran og oldboys kampe.

Med sit virke i aktivitetsudvalget har hun hurtigt påtaget sig en lang række opgaver. Senest så vi hvordan hun var med til ikke kun at engagere damerne i det frivillige arbejde omkring kb dag, men også et par af mændene.

Endvidere har hun i 2018 været klubbens fys, hvor hun altid er klar til at hjælpe. Endda har hun været så ekstra sej, at hun tager med 1. herreholdet til både hjemme- og udebanekampe for at give behandling forud for kamp.

Bolting er endvidere altid med og støtter op om alle tiltag i klubben. Hun er social både omkring sit eget og klubbens øvrige hold.

Stine R. Pedersen

Stine er indstillet fordi, hun har været i klubben i mange år og altid er klar med en hjælpende hånd. Hun er ikke bleg for at tage fat, for der er ikke den ting, Stine ikke kan.

Ift. damesenior møder man tit Stine på sidelinjen til kampe, hvor hun enten er sprunget til for at hjælpe hold, der er i nød eller kommer med frugt, selvom hun ikke skal spille. Hun værner også om det sociale og har flere gange lagt kolonihave og lejlighed til hygge for damerne eller møder med aktivitetsudvalget, derudover bliver man altid mødt med et smil af hende når man møder hende i klubben, og hun har også én gang givet øl!

Hun gør et kæmpe stykke arbejde for klubben og fortjener en hyldest for alt det, hun gør for andre. Hun er medlem af klubbens aktivitetsudvalg, hvor hun altid er at finde til arrangementer arrangeret af klubben - om det er bag grillen oprydning efter fest, borddækning eller fadølsudskænkning, så er Stine der med et smil.

Et godt eksempel var til forårets KB-dag, hvor Stine var medarrangør og haft forskellige opgaver i løbet af dagen, alligevel er det hende, der med et smil er igang med at rydde stole og ølflasker efterladt af andre KB’ere på bane 1 uden at brokke sig eller gøre opmærksom på, at hun tager en ekstra tørn.

Hanne Clemmensen

Udover at være meget synlig i dagligdagen i Kildemosens
Boldklub er Hanne en stor del af grunden til, at KB trives
på bedste vis. Derfor kunne Hanne sagtens være Årets
KB’er hvert år.

Vi kan ikke komme udenom, at mange personer gør
ufattelig meget for vores lille klub, men uden Hannes
kæmpe engagement og villighed var der ikke nogen
Kildemosens Boldklub.

Hannes arbejde er ofte det usynlige, som man som spiller ikke bider mærke i, men der kræves uden tvivl en kæmpe villighed og arbejdsindsats for at det hele kører, som det skal.

Kasserer, tutmor, tøjvask, rappenskralde, osv. osv.
– Hannes kasketter er mange!

Pernille Teichert

Det forgangne år har Tiger især været synligt pga. at have været en stor del af baneudfordringerne i området, der til sidst
heldigvis endte på en god måde for KB.

Med sit arbejde i bestyrelsen, arbejde med hjemmeside og
sociale medier, sponsorudvalgsarbejdet samt store indsats med løbende at rekruttere og afvikle frivilligt arbejde, der kan give penge til klubben, er hun helt naturligt en synlig del af KB’s
trivsel.

Samtidig ser vi hende altid til diverse sociale arrangementer,
og hun hjælper gerne til, hvor hun kan.

Peter Thagaard

Han er altid er ude at heppe til div. kampe, og derudover er han altid ude at se andre damekampe for at følge op på spillet, og har fuldstændig styr på det hele med kampe, stillinger og regler.
Han bruger meget af sin fritid på dette.

Derudover er han også social og god at have med, da han er
konstruktiv og positiv.

Jacob Jensen

Jacob har haft en del kasketter på især det senest år. Han har været meget aktiv i aktivitetsudvalget, stået en del i tutten, samarbejdet med naboklubberne og alene ansvarlig for banerne i kb samt arbejdsdagen.

Jacob er initiativrig og er både støttende og engageret i alle
klubbens tiltag og arrangementer. Han er synligt i klubben
på alle holdene og er aldrig for fin til at tage forskellige
opgaver.

Jacob har altid været og er fortsat et rigtig stort aktiv for
Kildemosen. Han lægger mange timer og meget arbejde
i den daglige drift af klubben.

Den 28-05-2018

Hvem er ÅRETS KB'er 2018?

Har en mening om hvem, du synes, er ÅRETS KB'ER 2018? Så fortæl os det!

Årets KB'er er en frivillig person, der i løbet af året (august 2017 - august 2018) har gjort en ekstraordinær stor indsats for Kildemosens Boldklub.

 

Hver sommer vil der til KB Olympiaden blive kåret ÅRETS KB'er. 🏅

 

Det foregår på denne måde:

- ALLE medlemmer kan sende en mail til carstenrosen1986@gmail.com ✉️📧 
med en nominering,

- Mailen skal indeholde navn(e) på den / de person(er), man ønsker at  nominere til prisen samt kort beskrivelse af hvorfor. Det kan være lige den / dem, du synes, har gjort en stor indsats i KB,

- Man må gerne nominere flere,

📆 Deadline er 1. juli 📆 hvorefter bestyrelsen vil vælge en vinder af prisen ud fra alle modtagede nomineringer.

ÅRETS KB'ER 2018 kan være den, der har fået dit hold til at have det godt, fået dig som spiller til at trives, fået arrangementer i klubben til at løbe rundt, startet nye tiltag, drukket flest øl, hjulpet mest til, være aktivt deltagende, få andre til at være aktivt deltagende, holde passive spillere til ilden osv. osv., kun fantasien sætter grænser!

Så DIN mening kan være ligeså god som alle andres. Så lad os høre den!
💚 

Til KB Olympiaden 4. august vil ÅRETS KB'ER 2018 BLIVE KÅRET.

 

Du kan læse mere om tidligere kårede her.

Den 04-05-2018

Skal du have nyt sportstøj?

På KB-dagen lørdag 5. maj kl 11-15 er Sportsmaster at finde på anlægget ved Kildemosen, hvor du kan prøve træningstøj og bestille dit eget sæt.

Trænger du til nyt sportstøj?

Har du kigget misundeligt på andres pæne træningstøj med klublogo?

Vil du have dit eget KB-sæt med navn?

Så har du muligheden for at prøve tøjet på og bestille dit eget træningstøj med logo og navn. Kom til KB dag på lørdag 5. maj kl 11-15.00, hvor du ved Sportsmasters stand
kan prøve tøjet på og bestille dit eget. 

Forrige Næste