Den 29-01-2018

Der er ikke flere fælles vintertræninger i denne omgang, men...

Fælles vintertræning mandag og torsdag samt indendørs fredag er slut for denne omgang. Fremover træner holdene igen på de tidspunkter, de plejer. Læs mere her.

DOG ER DER ÆNDRINGER I FEBRUAR!!!

For at spare banerne mest muligt her i opstarten, har klubben lejet kunstgræsbanen i Hjallese, hvor seniorerne træner hver mandag kl. 20-22.00 i februar måned (5. - 26. feb begge dage inkl).

God træning!

Den 11-01-2018

Er du flyttet, ikke længere studerende, har fået ny mail?

Kontingentet opkræves 1. marts, men inden da er det vigtigt, vi har alle dine OPDATEREDE oplysninger.

Er du flyttet, har du fået nyt nummer, har du skiftet mail, er du ikke længere studerende, er du blevet passiv, skal du meldes ind osv. - så HUSK at give os besked.

Det er super nemt og kan gøres online her på siden.

Den 08-01-2018

Fælles vintertræning i januar

Vi er startet op igen, og du kan bare komme og være med!

Vi har stadig i januar tilbud om fælles vintertræning:

- Mandag kl. 18.30-20.00
- Torsdag kl. 18.30-20.00

- Fredag (indendørs) kl. 20.00-22.00 (Munkebjergskolens hal).

OBS at nogle mandage samt onsdage vil der også være Albani Cup for klubbens Masters og Veteraner. På disse dage, vil fælles træningen foregå på 7mands banen ved siden af bane 2. 

Alle KB medlemmer samt andre interesserede er velkomne til at deltage. Så hvis du går og overvejer, om du skal starte til fodbold i KB, så kom og vær med!

SIDSTE FÆLLES TRÆNING ER FREDAG 26/1. HEREFTER TRÆNER HOLDENE 'NORMALT' IGEN!!

Dametræner søges

Over de seneste fem år har Kildemosens Boldklub i Odense C oplevet en stor vækst i vores dameafdeling. Dette har resulteret i, at vi i dag har over 60 aktive spillere i afdelingen. Spillerne er pt. fordelt på tre hold: Fynsserien, Serie 1 og Dame 7-mands. 

Til at varetage trænerrollen for holdet i Serie 1 søges en træner, der:
- evner at motivere klubbens dame 2. hold,
- har fokus på at udvikle en flok glade og lærelystne damer,
- kan varetage fodboldtræninger to gange i ugen samt kampe,
- magter opgaven at træne minimum 15-20 damer til hvert træningspas,
- der er god til at planlægge og koordinere træningsaktiviteter i samarbejde med andre trænere og holdledere,
- kan håndtere opgaver og beslutninger på egen hånd samt i samarbejde med det øvrige trænerteam omkring damerne,
- er konstruktiv og har fokus på at lære og udvikle damerne gennem træning og på sidelinjen til kampe.

Klubben har en forventning om, der lægges stor vægt på det sociale omkring holdet og klubben, da ikke blot damerne, men også klubben som helhed er ekstremt socialt anlagt. Derfor forventes det, at du som træner også har fokus på at være en del af dette.
Konkret trænererfaring med denne målgruppe er ikke et krav. Til gengæld ser vi gerne, du bliver drevet af glæden ved at arbejde med damefodbold, spillet, sammenholdet og kan skabe resultater hos de mange damer, der er der for at lære og udvikle sig

Ønskes det, er klubben åben overfor at tilknytte en holdleder. Primært vil du få ansvar for varetagelse af dame serie 1 sammen med dame 7mands, hvor der er tilknyttet en fast holdleder.

Tiltrædelse 1. januar eller hurtigst derefter. 

Ansøgningsfrist 13. november 2017

Lyder dette interessant eller har du et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: Pernille Teichert: 27 63 74 37, pernille.teichert@gmail.com eller 
Jacob Jensen: 60 17 62 95, jacobjensen1990@gmail.com

Vintertræning i KB

Vi er startet op med denne vinters fællestræning i Kildemosens Boldklub. Træningstiderne er:

- Mandag kl. 18.30-20.00
- Torsdag kl. 18.30-20.00

OBS at nogle mandage samt onsdage vil der også være Albani Cup for klubbens Masters og Veteraner. På disse dage, vil fælles træningen foregå på 7mands banen ved siden af bane 2. 

Alle KB medlemmer samt andre interesserede er velkomne til at deltage. Så hvis du går og overvejer, om du skal starte til fodbold i KB, så kom og vær med!

Den 07-11-2017

Årets fynske fodboldklub!!

Til Fynsk fodbold award afholdt af DBU Fyn fredag 27. oktober 2017 blev Kildemosens Boldklub kåret til årets fynske fodboldklub. Hele 24 friske KB'ere var med til at fejre det i Otterup hallerne.

Kildemosens Boldklub havde forinden eventet modtaget to nomineringer:

- Årets fynske fodboldklub
- Stine R. Petersen som årets fynske holdkammerat

Stine vandt desværre ikke titlen, men fik stadig en præmie for at være blandt de tre nominerede. Da både klubben og Stine var normineret fik alle klubbens medlemmer mulighed for at tilkøbe sig billet til eventet. 24 glade damer og et par herrer sagde JA TAK til dette. Derfor var Kildemosens Boldklub
slet ikke til at overse eller overhøre. 

Her kan du læse indstillingen af klubben, der var medvirkende til at give os titlen.

Stort tillykke til os alle i Kildemosens Boldklub - vi er alle en del af kåringen!

Regnvejr og banelukning

I sidste uge (uge 40, 2.-6. oktober) havde Odense kommune lukket alle baner. Fra og med fredag i samme uge blev vinterbanerne åbnet og fra denne uge, er det op til klubberne selv at vurdere banernes tilstand.

I KB betyder det, at bane 1 fortsat er lukket, 7mands banen skal skånes, men at bane 2 er åbnet for aktivitet. Dog bedes der tages hensyn således, at gentagne løb og opvarmning tages uden for banerne om muligt. 

Tak for forståelse og samarbejde. Vi håber på at få afviklet resten af sæsonen uden problemer!

 

Den 26-09-2017

Fynsk Fodbold Award

Sidste år vandt Allan Meldgaard titlen som Årets Fynske Holdkammerat 2016. I år har Kildemosens Boldklub hele to muligheder for at vinde endnu en titel!

Fredag d. 27. oktober afholdes igen Fynsk Fodbold Award. Mulighed for tilmelding for alle klubbens medlemmer følger!

Vi har Stine Rosenqvist Petersen nomineret til Årets Fynske Holdkammerat 2017. Kildemosens Boldklub er nomineret til Årets Fynske Fodboldklub.

Stort tillykke til os! Læs mere om eventet her.

Den 19-07-2017

De nominerede til Årets KB'er 2017

Herunder kan du se de nominerede til Årets KB'er 2017. Vinderen vil blive kåret til KB Olympiaden lørdag d. 5. august.

Peter Thagaard

Han fortjener titlen, da han bruger rigtig mange timer i KB-regi. Ikke nok med at han er omkring FS hos damerne, så er han også arrangeret i alle de andre hold i klubben. Han bruger også en del af sin tid på at se en masse kampe, som ikke inkludere KB direkte, men som kan have betydning for KB, hvor taktikken måske også skal spottes. Derudover er Thagaard en af dem fra klubben det bor længst væk og bruger derfor også en del timer på landevejen bare for at komme til KB. 
Thagaard er også en stor kompetance ift. den viden han opsøger hos DBU. Det gælder både de regler der er om hvilke spillere man må tage med eller ikke med til kamp, nye dommerregler, hvordan reglerne for op- og nedrykning er, hvordan designes rækkerne den kommende sæson osv. 
Peter T er også vokset med sit ansvar som holdleder for dame 1 og som person gennem sin tid i KB. Det er fedt at se og han gør det godt den lille store dreng!

Christian Kryger

Det seneste år har Kryger haft mange kasketter på. I august 2016 blev Kryger indlemmet i KB’s gruppe af trænere, da han blev tilknyttet som holdleder for klubbens Dame 2-hold. En måneds tid senere blev han endvidere en del af klubbens Aktivitetsudvalg, hvor han er med til at arrangere klubbens sociale arrangementer.
Nu er han også ansvarlig for klubbens Dame 7-mands hold, samtidig med at han stadigvæk er holdleder for Dame 2. Udover disse gerninger, så giver Kryger også en ”hånd”med, hvis nogle af klubbens herrehold mangler spillere, selvom hans bentøj er ved at være slidt, så bliver det stadigvæk til kampe for både Herre 1, 2 og Teleholdet.
Kryger er også manden der bliver skrevet til, når der skal tændes op i grillen, hvor han flere gange er mødt op og har grillet til glæde for klubbens øvrige medlemmer.

Hanne Margrethe Clemmensen

Hanne ’Tutmor’ Clemmensen er og bor i KB. Det kunne lyde som en overdrivelse, men det er faktisk tæt på sandheden. Ganske vist overnatter Hanne ikke i KB, men hun er stort set dagligt forbi Kildemosens Boldklub.
Hanne har udover sit virke som kasserer en række andre opgaver. Hun varetager tutten, hvor hun udover det daglige salg og står for indkøb af varer og håndtering af regnskaber. Hanne står for vask af klubbens spiller- og træningstøj, hvilket betyder at hun i løbet af det senest år, har haft gang i vaskemaskinerne ufatteligt mange gange. Hanne klarer mange ad hoc-opgaver, som for eksempel ukrudtsfjerning, oprydning og generel vedligehold af klubhuset og -arealer. Hanne deltager i alle klubbens arrangementer, oftest bag baren hvor hun hele dagen og natten servicere gæsterne med kolde drikkevarer. Hanne er frivillig til diverse arrangementer, hvor klubben hjælper til, hvorfor hun ogs˚a deltog som frivillig til Tinderbox – uden at gøre brug af hendes gratis armbånd, men altså udelukkende for at skaffe penge til klubben – og hun er også tilmeldt som frivillig til Grøn Koncert.

Pernille Tiger Teichert

Pernille ’Tiger’ Teichert er et velkendt ansigt blandt klubbens medlemmer. Tiger er om nogen kvinden der sætter gang i KB og hun har altid travlt. Hun har det seneste år ageret som medlem af Bestyrelsen, hvilket i sig selv kan være en omfattende post. Derudover er Tiger kvinden man altid kan få til at hjælpe, hun giver en hånd med så snart Aktivitetsudvalget eller andre spørger hende. Hun hopper velvilligt bag baren til KB-dagene, hun giver hånd med til borddækning og oprydning. Tiger sørger for haltider, så klubbens medlemmer kan spiller indendørs fodbold henover vinteren, samtidig med at Tiger skaffer folk til de udendørs fællestræninger, som hun også selv deltager i, hvadenten det regner eller sner. Derudover er hun ikke bange for at stå for dametræningen, såfremt trænerne ikke har mulighed for at være til stede. I løbet af det seneste år er der blevet snakket meget om banefordelingen i Odense Kommune og også her er Tiger en aktiv del. Tiger deltager i alle de møder der bliver afholdt på tværs af klubber og kommune. Tiger styrer den til sagen oprettede Facebook-side, samtidig med at hun har ansvaret for klubbens ditto, samt hjemmeside. I juni måned stillede Kildemosens Boldklub med 90 frivillige til Tinderbox og igen var det Tiger der tog det ”tunge”læs, med at skaffe folk nok og tage til diverse informationsmøder og om ikke så længe er der Grøn, hvor Tiger også arbejder på at skaffe frivillige, så vi hos Kildemosens Boldklub kan få en økonomisk gevinst.

Den 11-07-2017

Hvad sker der med banerne i KB?

For det første kan bestyrelsen berette, at OB fra dagsdato ikke længere har fast aftale om brug af vores bane 1. Dvs., at fremover råder vi selv over banen og står selv for vedligeholdelse. Som udgangspunkt bruges bane 1 kun til kampe som hidtil. Jacob Jensen vil være den baneansvarlige, der tager stilling til brug af banen ved tvivlstilfælde. 

 

For der andet, kan der i dag i avisen læses, at KB sammen med de andre klubber omkring Falen og Kildemosevej har skabt dialog med OB, således der nu fælles peges på et scenarie, hvor det fynske dyrskue flyttes fra nuværende placering. Dette vil give OB de faciliteter, de har brug for, og os andre klubber bevares på nuværende placering. 

Konsekvensen for KB af dette, hvis det gennemføres, er, at vi kan blive på vores nuværende anlæg, at vi selv råder over banerne og, at vi bistår de andre klubber i området (Røde Stjerne, Bolbro GIF, Posten), hvis de har brug for hjælp ift. banekapacitet. 

 

Læs artiklen her.

Forrige Næste