Den 23-02-2018

Vil du gratis til Tinderbox OG støtte KB?

Ved at arbejde frivilligt til Tinderbox festival i Odense, kan du tjene billet til hele festivalen. frivillig fordele samt støtte Kildemosens Boldklub, der modtager penge pr. frivillig, vi har på holdet.

Man forpligter sig til at arbejde to dage á ca. tolv timer før og/eller efter Tinderbox. Til gengæld har man så fri til at nyde hele festivalen!

Det officielle tilmeldingssystem kører ikke endnu, men vi har lavet en prætilmelding, du kan udfylde og så blive kontaktet, når vi er klar!

Ved spørgsmål så kontakt Pernille Teichert på mail: pernille.teichert@gmail.com, på Facebook eller telefon: 27637437.

Den 20-09-2017

Støt KB over din el regning

Mens du alligevel bruger din el, som du betaler for, kan du støtte KB. 

Uanset om du bor i egen lejlighed, hus eller til leje, så kan du støtte KB! Det kræver blot, at du modtager regninger direkte fra Energi Fyn. Hvis du derimod betaler et aconto beløb til din udlejer og ikke selv modtager el regningen, så kan du desværre ikke. Men måske familie, venner eller kæreste kan?

Læs mere her

Den 27-02-2017

Frivillig til Tinderbox

Vil du arbejde som frivillig ved Tinderbox og derved tjene penge til klubben samt en billet til hele festivalen til dig selv?

Tinderbox festivalen afholdes 22.-24. juni 2017, og KB samler frivillige til opgaver før og/eller efter.
Vi har følgende opgaver, du kan melde dig på:
1) Betalingssupport - op/ned, 10 frivillige
2) Magixbox - op/ned, 45 frivillige
3) Pladsproduktion - op/ned, 20 frivillige
Det er først-til-mølle, så få dig hellere tilmeldt i dag end i morgen, hvis du vil sikre dig en plads!
Som tidligere år får du som frivillig et armbånd, der giver adgang til hele festivalen samt adgang til VIP-frivillig område, hvor der kan købes billigere mad og drikke end på selve pladsen. Der er selvfølgelig forplejning på arbejdsdagene.
Man forpligter sig til at arbejde op til 24t timer før og/eller efter festivalen. HVIS DU IKKE MØDER OP TIL DINE VAGTER, VIL DU MODTAGE EN BØDE FRA TINDERBOX OG OGSÅ FRA KILDEMOSENS BOLDKLUB. Man mister også sin billet til Tinderbox samt bliver blacklistet, så man ikke kan købe billet eller melde sig som frivillig kommende år.
Som man kan læse, er der både opgaver dagene op til og dagene efter Tinderbox. Typisk er det således (IKKE BEKRÆFTET ENDNU):
1) Betalingssupport: Tirsdag og/eller onsdag inden samt lørdag nat efter. Her opsættes og nedtages dankortterminaler på hele pladsen.
2) Magicbox: Søndag-onsdag inden samt søndag og mandag efter. Her er man med til at bygge scenen nede ved friluftsbadet og tage den ned igen (HÅRDT FYSISK ARBEJDE)
3) Pladsproduktion: Søndag-onsdag inden samt søndag og mandag efter. Opgaven her er meget åben, da man hjælper til, hvor der er brug for det. Forvent fysisk arbejde.
Når alle vores pladser er udfyldt, vil jeg sende jer en mail og skrive på vores Facebook gruppe (TBfrivillig Kildemosens BK), så I kan kontakte mig med ønsker til arbejdsdage. Jeg kan IKKE garantere noget, men vi plejer at løse det, så alle er tilfredse.
Tilmelding sker på nedenstående links (OBS! Der er forskellige links til de enkelte hold, vælg hvilket hold, du vil med på, og klik på det link).
//
HUSK!
Hvis du har en ven, veninde, kæreste, ægtefælde, noget familie eller andre, der vil deltage, så er de meget velkomne til at tilmelde sig på samme link!
Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive til Pernille Tiger Teichert: pernille.teichert@gmail.com!