Den 28-05-2018

Teleholdet i målløst chance-orgie

Old Boys-række 2's første remis blev en kendsgerning, da hverken Teleholdets helte eller gæsterne fra Aunslev formåede at omsætte selv de største chancer til mål.

På en plan plæne, der endnu ikke er helt ramt af den landsdækkende tørke, var Teleholdet nok mest skuffede over kampens udfald. selv om Aunslev havde kampens med afstand største tilbud, måtte Kulmbach og især Skov konstatere, at det ikke altid er den letteste sag at skubbe kuglen de berømte centimeter over stregen.
Forsvaret var (med undtagelse af før omtalte gigachance) lige bogen. Chrelle havde en stille dag på kontoret, mens der blev ryddet fornemt op foran ham. 


Midtbanen krigede flot, og udskiftningerne sikrede løbende, at der blev tilført frisk ilt på en lummer maj-aften.
På sidelinjen var der fornemt besøg. Tollundmanden og hans fætter Gravballemanden var troppet op, hvilket trak gennemsnitsalderen i området omkring bænken et pænt stykke over veteranniveau.


Der var MOM til Kim. Keglen nappede Skov i fornem stil. Der var masser af øl og lige dele pøller med brød og kartoffelsnask. Alt er ved det gamle. Og det er godt!

Næste kamp går turen til Aarslev.
FORZA TELEHOLDET!

Teleholds-sejr i stormvejr

Orkanen Irmas falske kusine viste tænder, mens Teleholdet endelig fik fuldt udbytte af en kamp.
Det var for alvor blevet efterår, da en stregfalmet Kilderground lagde græs til kampen mellem Teleholdet og Fjordager. Det blev med følgende 11 fra start: Chrelle - Flække, Denis, Heino, Phillippe - Jacob, Skov (cpt.), Simon, Bernard - Anders og Elvis. Der var overflod af folk, så Dyne tog sig af managerrollen og styrede med hård hånd bænken, hvor Caki, Søborg og Jeppe forsøgte at holde varmen.


Egentlig startede vejret fra sin pæne side. Det gjorde spillet også. Fjordager havde ikke vanvittig meget at byde på, og især spillet over kanterne virkede som en god løsning. Det blev netop sådan, at Teleholdet bragte sig foran. Skov blev spillet fri på højre kant, og hans præcise centring fandt Anders, der med ægte angriberinstinkt skubbede kuglen i kassen. 1-0. Og så kom tre hjørnespark, hvor Denis i totalt fri position headede alle andre steder hen end i målet. Omkring ham åndede flere spillere lettet op. Nu var der fripas til temmelig store dumheder uden at tilrane sig Kampens Kegle.

Dermed blev det ved et et-målsføring ved pausen. Stemningen var god, og der blev taget fat om de små justeringer. Det var bl.a. at undgå off side, som dommeren konsekvent dømte for.
Anden halvleg var igen med Teleholds-dominans. De bageste fire havde styr på det meste, og midtbanen bedre og bedre. Og så blev det en af pause-aftalerne, som afgjorde kampen. Skov fandt med en millimeterpræcis aflevering Elvis, som ikke var off side. Angriberen sparkede omgående til kuglen, som kilede sig ind ved nærmeste stolpe. 2-0.

Nu blev sejren kørt hjem, omend det kunne være blevet til mange flere mål i begge ender. At Chrelle holdt målet rent, var nok mere Fjordager-folkenes skyld. Og så var både Anders, Søborg og Anders igen tæt på at lave flere kasser. 2-0 endte det, og endelig kunne Teleholdet sætte tre point ind på kontoen.

Denis tog ikke uventet Keglen, mens Heino blev Man of the Match. Der var øl. Hvem gav? 
Næste onsdag går turen til DSIO. FORZA TELEHOLDET!

Nederlag i sidste minut

Der var stor forskel på effekten af sommertræningen, da trøjerne skulle over hovederne til efterårssæsonens første kamp - ude mod FC Odense. Hos nogle strammede trøjerne på grund af den massive vægttræning, mens andre årsager gjorde sig gældende hos flere andre.

Team Søborg/Dyne havde valgt en 4-5-1-opstilling med nye folk. Det så således ud: Søborg - Flække, Denis, Nick, Dybber (cpt.) - Simon, Jeppe, Skov, Madsen, Hansi - Troels. Bænken var varmet af Dyne, Philippe og Elvis.

Det var ikke kun maverne, der var bløde. Bolden trængte også til et pust. Banen var usædvanligt flot, men også noget langhåret. Første halvleg bød ikke på mange chancer. Forsvaret stod fornuftigt, og midtbanen med nye folk afstemte bedre og bedre. I front var Troels på en hård opgave. Men vanen tro var Troels omdrejningspunkt i første halvlegs mest kontroversielle episode. Pludselig lå angriberen på jorden, og kampens udmærkede dommer pegede på pletten. Straffe! Troels sked højt og flot på alle myter om sparker og skadesvoldte og satte køligt bolden ind i modsatte side af keeperen. 1-0.
Det holdt til pausen. Her blev rokeret lidt om. Om det var derfor, er nok tvivlsomt, men udligningen faldt få minutter inde i anden omgang. Og så tog det til med intensitet og chancer. Troels blev lovet en omgang øretæver af hjemmeholdets målmand, men der fald ro på situationen efter lidt tid.

Og så fulgte fem dramatiske slutminutter. Madsen smed først et skarpt hjørnespark lige i knolden på Denis, som headede en halv meter ved siden af kassen. To minutter før tid endte en frisparkssituation med en høj bold, som faldt ned bag FC Odenses bageste linje. Om det efterfølgende var Troels, der faldt over Elvis, eller Elvis, som væltede Troels, må andre vurdere. Det hele endte med en afslutning fra Troels, som ikke var i balance, og en afslutning over mål. Et minut senere lå bolden så i Teleholdets net, hvor Simon havde overtaget handskerne fra Søborg. Sekunder efter fløjtede dommeren af. 
Et nederlag på 2-1 til et hold, som helt sikkert vil hente flere point i efteråret, men også et bittert nederlag, hvor de små marginaler ikke faldt til vores side i kampens afgørende minutter.

Det aflåste omkædningsrum på Sanderumskolen måtte vi vente 15 minutter på at komme ind til - og yderligere 10 minutter på et kvindehold, som havde indtaget lokalet. Til gengæld var vandet både koldt og forstøvet i en sådan grad, at atomerne ikke længere hang sammen i H2O-molekylerne.

Man of the Match blev Simon med 8 stemmer. Troels tog Keglen med 5 stemmer.
På onsdag kommer rækkens tophold, Dalum, kommer på besøg.

I skyggen af Tinderbox

Nærmest på 25. årsdagen for Danmarks mirakelpræstation i Sverige, leverede gæsterne fra Hårslev et overraskende resultat på Kilderground.

På forhånd var gæsterne fra Hårslev ikke levnet de store muligheder hos de lokale odds-sættere. Selv om truppen i dagene op til kampen var smal, lykkedes det alligevel trænerteamet at stille med et habilt hold. Det så således ud: Søborg - Dyne, Dybber (cpt.), Jacob, Denis - Hansibayor, Kulm, Skov, Madsen - Troels, Anders. Bænken var besat af Sharif, Nick og en baglårsskadet Elvis, som egentlig skulle være startet på kassen. Den tjans tog Søborg i sidste øjeblik.

Og så viste det sig, at Hårslev var et ganske fornuftigt mandskab. De skulle lige ind i kampen, men så stak tre-fire af deres spillere ogsså voldsomt ud. Der er ingen tvivl om, at de ville pynte på mange pænt rangerende serie-mandskaber. Samtidig flød spillet ikke for alvor for Teleholdets Helte. Der var momentvise tegn, hvor Kulm,Hansi og Skov kombinerede fint på banens midte, men når bolden nåede de forreste rækker, blev spillet for snævert, og Troels bad forgæves om straffelspark i to omgange. Og så lå bolden pludselig i nettet bag Søborg. Det var en kold spand vand i fjæset på aftenens forventede hovednavn på den store scene. Heldigvis var der stadig mod på det. En fin aflevering fra Troels havnede vis Hansis tå og stolpen for fødderne af Anders, som kunne prikke et af karrierens letteste mål over mållinjen. 1-1.

Skulle man nu tro, at det knækkede udeholdet, var man mere end forkert på den. Der blev virkelig taget fat, og især på banens midte var Teleholdet i konstant undertal. Flere dumme boldtab og de efterfølgende omstillinger gav hede fornemmelser på bænken. Igen måtte Teleholdet bagud. 2-1, og pause.

Her blev der justeret på opstillingen. En mand mere ind på banens midte, nu skulle udeholdet stoppes. Det hjalp i første omgang. Især, da kampens udmærkede dommer fløjtede et straffespark. Om det var begået i første eller anden omgang, fremgik vist ikke, men et godt bud et, at der var Hansi, som blev savet mest over. På bænken mumledes der sagte om straffesparks-forbandelsen. Det bekymrede heldigvis ikke Kulm, som - selv om han tydeligt viste sparkesiden - hamrede kuglen i nettet til 2-2. Da udeholdet i samme omgang trak et gult kort, var optimismen tilbage hos Teleholdet.
Det sivede dog langsomt, men sikkert ud. Undertallet gjorde nemlig intet ved udeholdet. Tvært imod blev de bedre og bedre. Småfejl blev dyre, og pludselig var 2-2 vekslet til 2-4 på Kildergrounds måltavle. Søborg måtte en tur i marken, mens Elvis fik 20 minutter på kassen. Her blev det til en redning og en tur i garnet. Samtidig hev udeholdet endnu to gule kort. Det hjalp ikke det store. 2-5.

Kigger man på Teleholdets opstilling - og egentlig også indstillingen - så virker resultatet mere end underligt. Udeholdet havde efter sigende syv afbud. De må have vekslet fra Lire til Pund i den proces.
Der var bestået-eksamens-øl fra Kulm, som samtidig fik 8 stemmer og blev Man of the Match. Dyne fik Kampens Kegle med 5 stemmer.

I næste uge fløjtes der til sommerferie, men først venter rækkens absolutte bundprop, Hospitalet. Vi må ikke håbe, at de har syv afbud! Og så er der jo lige lidt Tinderbox, hvor trænerteamet har indskærpet, at alkoholindtagelsen begrænses til det kun allermest nødvendige...

FORZA TELEHOLDET!

Teleholdet tilbage i løjpen

Trods en vældig vind ude fra vest lykkedes det Teleholdets Helte at hjemføre tre point fra Fjordager.
Sir Alex Dyneson og Alexander Zornigborg havde rystet kraftigt med raflebægeret op til dagens kamp. Det var åbenlyst, at der skulle points på kontoen efter det bitre nederlag til DSIO. Det havde kastet følgende opstilling af sig: Chrelle - Dyne, Denis, Kim, Dybber (cpt.) - Søborg, Heino, Skov, Madsen, Nick - Troels. Bænken blev varmet af den fra Australien tilbagevendte Jacob og Elvis.

Opstillingen var et forsøg på at holde banen bred og de bageste rækker tætte. Det viste sig hurtigt at være en god plan. Ti minutter inde i opgøret smed Søborg en tempereret pasning mod en fremadstormende Troels, der med en ægte angribers kølighed formåede at holde sig både på den rigtige side af midterlinjen og afdrible målmanden. 1-0. Det skulle blive startskuddet til et sandt Troels-show i en første halvleg, som Teleholdet dominerede.  Målet til 2-0 var et resultat af det brede spil. Det var Nick, som havde den næstsidste fod på bolden, da Troels igen nettede. 3-0 blev det også før pausen. Denne gang var Kim manden bag afleveringen, og Troels kunne fuldende et vaskeægte hattrick (ifølge ham selv det første siden miniputrækkerne).


I pausen var der fokus på at holde banens bredde og samtidig minimere driblinger ind i de blindgyder, som var på banens centrale del. Jacob og Elvis måtte samtidig afføre sig træningstrøjerne. Ti minutter senere kvitterede Elvis med målet til 4-0. Det var såmænd Troels, der stod for assisten. Fornemt, Troels!


Og så skulle kampen bare trilles hjem. Og det blev den. Tempoet blev en anelse langsommere. Om det var det, som gav Fjordager et trøstemål, er nok tvivlsomt. Til gengæld var det ikke tvivlsomt, da Nick, som var kommet på banen for en skadet Elvis, indlod sig på en mindre nævekamp med en Fjordagerspiller, som var mindst tre vægtklasser over den spændstige Teleholdsstjerne. Dommeren kvitterede ganske fortjent med et gult kort til hver af de to kamphaner. De kunne se de sidste ti minutter rinde ud i ingenting og dermed 4-1 til Teleholdet, der er tilbage i løjpen.


Afstemningerne efter kampen var mere overflødige end et præsidentvalg i Nordkorea. Troels nappede hele 10 stemmer som Man of the Match - præcis det samme antal som Nick tog i kampen om Keglen.
Der var øl. Hvem var egentlig den glade giver?
Ja, og så går det såmænd løs igen næste onsdag, hvor sub-topholdet Røde Stjerne kommer på besøg på Kilderground.

FORZA TELEHOLDET!

Regulær øretæve til Teleholdet

Gæsterne fra Middelfart var bedst på alle parametre i en kamp, som sendte Teleholdets Helte direkte ned i rækkens midterfelt.Optimismen var tilbage i omklædningsrummet efter sidste uges ringe indsats i Broby. Trænerteam Dyne/Søborg havde en time før kampstart annonceret de startende 11 på Facebook - måske i håb om, at alle ville være klar fra dommerens første fløjt.

De udvalgte var: Røde - Kim, Denis, Kryger, Dybber (cpt.) - Kenny, Skov, Sharif, Nick - Madsen og Elvis. Træner-duoen tog selv plads på bænken. Her kunne de konstatere, at den tidlige annoncering af de start 11'eren ikke hjalp det store. Da stadtion-uret rundede 11:45 havde Røde for tredje gang pillet bolden ud af eget net. 3-0. Det lignede et ubestigeligt bjerg. I kampens start var Teleholdets midtbane blevet pillet fra hinanden. Det blev forsøgt lukket med en udskiftning af Kenny med Søborg og en omstilling til 4-5-1. Det hjalp noget. Ikke at det førte til chancer til hjemmeholdet, men proppen i hullet holdt foreløbig vand.

I pausen var der enighed om, at det ikke skulle gå rivende galt i anden halvleg. Det holdt mindre end to minutter. Så lå bolden igen bag stakkels Røde. Og de fire blev til både fem, sekg og syv, inden dommeren fløjtede forestillingen af. Inden da havde Røde endda nappet et straffespark, og Dybber reddet på stregen med et akrobatisk hovedstød.

Det var bare en af de aftener, hvor intet gik godt - og stort set alt gik galt. Umiddelbart lignede Teleholdets Helte en flok, som ikke har skiftet vinterdækkene. Det er der heldigvis god tid til, for næste runde byder på en oversidderplads. Når det er sagt, skal der lettes på kasketten for et meget stærk Middelfart-mandskab, som er helt på højde med både Dalum og DSIO. Det bliver nok mellem dem, Røde Stjerne og Broby, at rækkens vinder skal finde. Imens må Teleholdet tilbage som udfordrer til rækkens sjetteplads. Det bliver mod Posten d. 17/5.

Der  var vist øl fra Dyne. Man of the Match blev Søborg - i tæt løb med Kim. Kryger måtte en tur i Kegle-bogen.

FORZA TELEHOLDET!

Teleholdet i menneskehænder i Broby

På et iskoldt Broby Stadion var der langt mellem snapsene for Teleholdets Helte, der led sæsonens andet nederlag.
Et kort kig i kalenderen bekræftede mistanken om den globale opvarmnings reelle effekt. Det var så koldt i Broby, at man kunne varme fingrene på grillpølserne, selv om de lige var hevet op ad fryseren.

Om det var de artiske temperaturer eller blot en cocktail af afbud og off dage, skal den på bænken frysende udsendte ikke kunne sige, men Teleholdets udvalgte kom aldrig for alvor i gang. Team Dyne/Søborg havde valgt en start-11'er med Anders - Dyne, Kim, Denis, Nick - Sharif, Heino, Søborg (cpt.), Kenny - Troels, Madsen. På sidelinjen klaprede Caggi og Elvis med tænderne.

Der skulle ikke gå meget mere end et kvarter, før hjemmeholdet havde spoleret keeper Anders Matthiesens  våde drømme om en helt sæson med rene trøjer. Da stod det allerede 2-0 til FC Broby, som havde gang i en omgang rigtig god bold. De var sikre med bolden, fysisk stærke og hurtige i kontrastødene, hvor især Nick havde nok at se til.

Det lignede en åbning, da Sharif uselvvisk fandt Madsen, som havde spottet en målmandsskovtur af de større. Madsen smed kuglen mod målmandens løberetning i nettet til 2-1.

Det holdt ikke længe. Inden længe lå bolden igen i nettet bag Anders. Onde tunger påstod, at Heini varmede bolden for længe. Fra bænken så bolden dog lige så kold ud som omgivelserne! 3-1, hvilket også var stillingen ved pausen.
Caggi overtog venstre back fra Nick. Måske var det ikke den rokade, som virkede, men det blev lidt bedre i anden halvleg. Målet til 4-1 var dog et rimeligt udtryk for spillets fordeling. Der var ikke mange Teleholds-chancer.

De kom så i kampens sidste ti minutter, hvor først Heino - med en himmelflugter, som nær havde ramt de fugle, som var på vej til at trække mod varmere himmelstrøg, og så Søborg, som legede Zlatan i feltet - for blot at sende læderet på stolpen og dernæst i en Broby-blokade.
4-1 var måske i overkanten, men FC Broby er altså et stærkt mandskab, som på en god dag kan drille de fleste hold i rækken.

Og så var det ellers med at komme ind under den varme bruser, alt imens Søborg samlede stemmer ind.
Man of the Match blev temmelig suverænt Kim, som trods de fire modstandermål havde en god dag i midterforsvaret.
Keglen blev en uafgjort mellem Heino og Søborg - omend sidstnævnte på bedste Erdogan-manér samlede stemmer ind med ord som "kampafgørende fejl" og "skal du spille i næste uge?".

Der var øller i kasse. Skriv lige, hvem sponsoren var, for det gik jeg glip af.

Næste uges modstander er Middelfart, som i sidste uge tabte 3-0 på hjemmebane til netop FC Broby.

FORZA TELEHOLDET!

1-0 til Teleholdet!

Teleholdet stadig med maks. En tæt kamp mode FC Odense endte med en kneben hjemmesejr, og Teleholdet har seks point efter to kampe.

Kilderground lignede sig selv, som den lå der, grøn og indbydende. Hvis motivationen ikke var til stedee før ankomsten til KB, var enhver Teleholdshelt i hvert fald kampklar ved det smukke syn. Det er muligt, at folk uden sans for sund fornuft mener, at Kildemosens baner bør ekspropieres til andre formål. Disse folk burde kigge forbi en onsdag aften, hvor Teleholdet spiller. Det er muligvis ikke folk i deres bedste alder, men det er også fodbold - og det er fodbold, når det er allerbedst. Fodbold, der spilles med hjertet.

Dyne var helt alene på trænersædet. Hans startende 11  var: Mathiesen - Skolelæreren, Kryger, Denis, Dybber (cpt.) - Kenny, Skov, Kulm, Kim - Troels og Elvis. Dyne indtog bænken sammen med Sharif og Madsen.

Der var en god medvind i første halvleg. Det gav helt naturligt er spilovertag til Teleholdet, som havde valgt den gode ende. Det gav flere gode muligheder mod en modstander, som bestemt har flere fine strenge at spille på. Forløsningen kom, da Troels fik en friløber på kanten af off side. Selv om Elvis var fulgt med - og i helt fri position foran mål - valgte Teleholdets skarpretter gør-det-selv-løsningen. Og det var et godt valgt. Et stramt spark ved nærmeste stolpe gik ind bag udeholdets udmærkede keeper. 1-0 ved Troels.

Og så kunne resten af referatet egentlig handle om de misbrugte chancer. Om Kulm, Skov, Elvis og flere andre, som ikke havde præcision nok i støvlerne. Det kunne også handle om en anden halvleg, hvor FC Odense tiltvang sig mere og mere spil. Om flere fine muligheder i begge ender. Om en fin redning af vikarierende keeper Mathiesen. Om et stolpeskud af FC Odense i de døende minutter.  Men det behøver jeg slet ikke at skrive om, for det endte 1-0. Teleholdet har dermed maksimumpoint efter to kampe. Nullet blev igen holdt. Og der kom mange gode meter ind på løberegnskabet.

Kampens kegle blev Elvis. Der var ikke meget Burning Love i dagens afslutninger. Kulm og Krüger fik begge fire stemmer til Man of the Match. Kulm vandt sidst, så han overlod præmien til Kryger.
Der var øl fra både klubben og Elvis.

Næste uge hedder modstanderen Dalum.  Der er kampstart 18.45, og mon ikke der er rift om pladserne?
FORZA TELEHOLDET!

OB70 teleholdet vinder 5-0 i første kamp!

Jævnt ujævn sæsonstart!
Teleholdet lagde fra land med en stensikker 5-0 sejr på udebane over Hospitalet.


Foråret havde lige nået at kippe med de fine fornemmelser, men det havde ikke skubbet park og vejs tromleservice forbi Middelfart Boldklubs bane 8. Det lignede på forhånd en tur på pukkelpisten for Teleholdets udvalgte. Sir Lars Dyne og med-coach Søborg havde valgt følgende 11 fra start: Røde - Skolelæreren, Denis, Kryger,  Dybber (cpt.) - Nick, Skov, Kulmbach, Kim - Sharif, Elvis. Trænerduoen havde sat sig selv på bænken - efter eget udsagn ikke et formspørgsmål, men for at kunne analysere hårdt på spillet.

Og trænerteamet må have været tilfredse med Tele-drengenes indsats. Der var overraskende præcision i pasningerne. Der var saft i tacklingerne. Og der var fornem organisation af de bageste. Desværre var skarpheden foran mål ikke til at få øje på. Først smed Elvis et fint indlæg fra Sharif over mål. Dernæst var Kulmbach helt alene med målmanden, men lobbede bolden over mål. Så var det Kims tur. Et fint indlæg blev en anelse for højt, og det, som lignede et skub med en stille inderside, endte i endnu et skud forbi mål. Nu havde Søborg set nok. Han smed sig selv på banen og kvitterede omgående med at sparke helt og aldeles forbi bolden. Hans efterfølgende fald er ikke set smukkere i Den Kongelige Ballet. Holdkammerater og modstandere kvitterede med anerkendende nik og enkelte hånlige bemærkninger.

Og så var der pludselig pause. 0-0 var på ingen måde retvisende, hvis spil og chancer skulle have afgjort de første 35 minutter. Hjemmeholdets banehalvdel var nu tromlet fin og plan, for Rødes eneste aktion i første halvleg var, da hans underbukser kravlede op i numsen, og han måtte have den ene handske af for at få underbenklæderne på plads igen.
Pausesnakken var konstruktiv. Teleholdets spil var godt, målene skulle nok komme.

Og det gjorde de. Et kvarter inde i anden halvleg smed Skov et skarpt hjørnespark ind på kanten af det lille felt. Her ramte bolden en Hospitalet-spiller i ryggen og trillede i nettet. 1-0. Elvis mente bestemt, at han havde presset hjemmeholdets spiller til scoringen - måske endda snittet kuglen med nakkehåret. Notarius publicus holdt dog fast vedm at sæsonens første scoring var et selvmål.

Nu skulle der hakkes hurtige søm i kisten mod et hjemmehold, som mere og mere lignede en patient på intensivafdelingen. Det blev Kulmbach, som lukkede festen. Med to flotte mål afgjorde midtbanedynamoen reelt kampen. Herefter fik Sharif lagt to kasser på kontoen, og med 5-0 endte det hele i en overbevisende afklapsning.
Morten Skov tog sig af hele tre assister, mens Kulmbach og Sharif nappede hver en.

Sæsonen er skudt i gang på fornem vis. Der var Man of the Match til Kulmbach, som var meget tæt på at være dobbelt prismodtager. Heldigvis for ham, havde Søborgs flotte fald imponeret hele syv medspillere, så træneren tog sig af Kampens Kegle. Om Søborg havde forudset dette, vides ikke, men han hev under alle omstændigheder kolde dåsebajere frem, da alle var nået til omlædningsrummet.

Stor ros for en disciplineret indsats, hvor både forsvar og midtbane stod knivskarp under meget vanskellige forhold. Sharif og Klumbach stemplede flot ind med to kasser hver. Det tegner rigtig godt.

Næste onsdag er der hjemmebane mod FC Odense. Kickoff kl. 18.30. Tilmeldingen åbner inden længe.
FORZA TELEHOLDET!

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 200468
Dagligt: 180

4 online