Første sejr i første kamp efter oprykning

Vores kvinde 1 hold er i dette forår at finde i Kvindeserie Vest, hvor de netop har vundet deres første turneringskamp. Sikke en debut!

Så kom dagen hvor vi endelig skulle prøve krafter med kvindevest rækken. Det var tydeligt og mærke på pigerne at nogen af dem var spændte, nervøse andre lidt mere afslappede. Det var tydeligt og mærke allerede under opvarmningen at de var bare klar.

Vi startede kampen lidt henholdende, for vi anede ikke hvad Haderslev ville komme med. Men allerede efter 20 minutter satte vi os rigtig flot på kampen. Vores posission var fantastisk, opbakningen til hinanden, kommunikationen var perfekt. De første 35 minutter spiller pigerne vanvittig god fodbold. Men som det tit er i fodbold så går modstandene op og score, ligesom i dag. Det var simpelthen tyveri ved højlys dag. 2 minutter før pausen kommer de på 2-0.

Det var tydeligt og mærke på pigerne i pausen at der var overhovedet ikke nogen af dem det havde opgivet og tag alle 3 point med hjem til Kildemosen.

Kort inde i 2 halvleg får vi reduceret til 1-2, scoret af Viktor. Des mere vi kom ind i 2 halvleg des mere overtog vi spillet, og det var Haderslev der løb efter bolden. Pigerne blev bare ved og ved  med at presse på, de VILLE bare have det udlignende mål.

Ca 10 minutter før tid tager ruben turen i Venstre side, kommer bagom forsvaret ned til baglinjen, og får slået bolden ind over, hvor Viktor kommer løbene og får bolden banket op i nettaget.

Men det lignede ikke at pigerne var tilfredse med uafgjort for de blev ved med at presse på, og Haderslev begyndte virkelig og hænge, de var virkelig ved at være trætte.

I det 90 minut får vi et frispark ca 10 meter uden for feltet. Den ville Mattson gerne tage sig af, og det var heldigt, for hun banker den bare i kassen til 3-2, og jublen ville nærmest ingen ende tage.

Der skal lyde en kæmpe ros til hele holdet, sikke en kamp, og hvilken gejst der var i dag, det var ganske enkelt outstanding. Samtlige kæder på banen fungerede perfekt i dag. Det var en kæmpe holdindsats der grundlage dagens sejr. Og sejren var fuldt fortjent.

En ting er sikkert, trænerne er pavestolte over pigernes kamp i dag.
Tillykke med sejren piger og velkommen til kvindevest rækken.