Første sejr i første kamp efter oprykning

Vores kvinde 1 hold er i dette forår at finde i Kvindeserie Vest, hvor de netop har vundet deres første turneringskamp. Sikke en debut!

Så kom dagen hvor vi endelig skulle prøve krafter med kvindevest rækken. Det var tydeligt og mærke på pigerne at nogen af dem var spændte, nervøse andre lidt mere afslappede. Det var tydeligt og mærke allerede under opvarmningen at de var bare klar.

Vi startede kampen lidt henholdende, for vi anede ikke hvad Haderslev ville komme med. Men allerede efter 20 minutter satte vi os rigtig flot på kampen. Vores posission var fantastisk, opbakningen til hinanden, kommunikationen var perfekt. De første 35 minutter spiller pigerne vanvittig god fodbold. Men som det tit er i fodbold så går modstandene op og score, ligesom i dag. Det var simpelthen tyveri ved højlys dag. 2 minutter før pausen kommer de på 2-0.

Det var tydeligt og mærke på pigerne i pausen at der var overhovedet ikke nogen af dem det havde opgivet og tag alle 3 point med hjem til Kildemosen.

Kort inde i 2 halvleg får vi reduceret til 1-2, scoret af Viktor. Des mere vi kom ind i 2 halvleg des mere overtog vi spillet, og det var Haderslev der løb efter bolden. Pigerne blev bare ved og ved  med at presse på, de VILLE bare have det udlignende mål.

Ca 10 minutter før tid tager ruben turen i Venstre side, kommer bagom forsvaret ned til baglinjen, og får slået bolden ind over, hvor Viktor kommer løbene og får bolden banket op i nettaget.

Men det lignede ikke at pigerne var tilfredse med uafgjort for de blev ved med at presse på, og Haderslev begyndte virkelig og hænge, de var virkelig ved at være trætte.

I det 90 minut får vi et frispark ca 10 meter uden for feltet. Den ville Mattson gerne tage sig af, og det var heldigt, for hun banker den bare i kassen til 3-2, og jublen ville nærmest ingen ende tage.

Der skal lyde en kæmpe ros til hele holdet, sikke en kamp, og hvilken gejst der var i dag, det var ganske enkelt outstanding. Samtlige kæder på banen fungerede perfekt i dag. Det var en kæmpe holdindsats der grundlage dagens sejr. Og sejren var fuldt fortjent.

En ting er sikkert, trænerne er pavestolte over pigernes kamp i dag.
Tillykke med sejren piger og velkommen til kvindevest rækken.

Den 03-05-2018

Dame 1 videre i den fynske pokalturnering

Albani Pokalen: Tåsinge-Kildemosens 1-2 (0-1)

En pokalkamp har sit eget liv: Det undertippede hold kan spille lige op med mange, ofte fordi de satser alt, da de kun har alt at vinde.
Det var det, vi så mod Tåsinge.

Hver gang vi er på Tåsinge for at spille, så stormer det - og denne tirsdag var ikke en undtagelse.

1. halvleg startede halv skidt, hvor vi var i modvind, ikke kunne få pasningsspillet op at køre, og det var tydeligt, Tåsinge havde en plan. De gik efter at sende bolde i dybden, og medvinden gjorde, de fik held med mange af dem. Derfor fik de en del chancer og hjørnespark, men dem tog målmand Stefanie sig godt af.

I løbet af halvlegen fik vi mere og mere styr på vores spil, og vi begyndte at komme bag deres forsvar. Efter 31 min. fandt Lene med en god aflevering Katrine Viktor i dybden, der fra højre side snyder en modspiller og smadrer bolden op i højre målhjørne. Resten af halvlegen fortsatte Tåsinge deres plan, og vi spillede fodbold.

I 2. halvleg fandt vi ud af hvor svært det var at spille i medvind. Vi søgte spil i dybden alt for meget, og bolden røg mange gange ud af banen. Vi fik spillet godt rundt på midten, men manglede lige det sidste. Efter 68 min. spil skete det, der ikke skulle ske: Tåsinge udligner til 1-1 efter et hjørnespark. 
Vi skulle frem på banen. Træner Illum besluttede at flytte Sofie Blom Salmonsen, vores alt mulig kvinde, frem fra venstre back op på 8’er positionen og efterfølgende op i angrebet. 
I 79’ modtager Sofie bolden på højrekanten for derfra at tage bolden med i feltet, afslutte, bolden reddes, men hun opfanger returbolde og scorer sikkert til 2-1 til KB! 
Dette blev også kampens resultat, og dermed er dame 1 videre i turneringen.

Næste Albani pokal kamp bliver mod Rudkøbing den 19/6 kl 18.30 på udebane.

Kampens spiller blev Stefanie, som reddede os rigtigt mange gange med gode redninger og indgreb i feltet.

Næste kamp for FS bliver mod odense Q på lørdag på KB dagen.

Mvh 
Trænerteamet

Den 30-04-2018

Udligning i sidste sekund gav 1 point

MG&BK-KILDEMOSENS BK 1-1 (1-0). Fight og vilje - på intet tidspunkt blev der givet op, og Amalie Rhode Rasmussen blev tilgivet for manglerne scoringer i Nyborg-kampen med sin scoring til allersidst i dagens kamp.

1. halvleg
Vi kom desværre aldrig rigtigt ud fra omklædningsrummet, vi vandt sjældent nærkampene, og efter 13 min. kom vi bagud. Middelfart havde en hurtig og dygtig angriber, der afdriblede hele forsvaret og lade den stille og roligt ind bag Stefanie. Efter den scoring blev det ikke nememre at få spillet til at køre. Men jo længere vi kom ind i halvlegen, jo bedre blev det. Dog blev det aldrig rigtig godt. Middelfart synes tilfreds med føringen, da de kun ganske få gange pressede os tilbage på banen uden rigtig at blive farlige. 

2. Halvleg 
Vi startede 2. halvleg ud som i 1. halvleg; Vi kom ikke rigtig ind i kampen, tabte vores nærkampe og kunne ikke få det helt til at fungere. Men vi kom hurtigt bedre med end tidligere, dog manglede vi stadig den sidste afgørende skarphed i vores spil og afleveringer. Middelfart stod dybt og var svære for os at komme igennem. 

Til sidst begyndte vi dog at satse: Først reducerede vi fra 4 til 3 forsvarsspillere, men kort efter får Middelfart et gult kort, og derefter spiller vi kun med 2 forsvarsspillere og kørte resten frem. I det 93' fik vi presset bolden til hjørnespark. Stefanie kørte med til midten og alle andre i feltet. Her viste Rohde sin styrke i hovedspillet og scorede til 1-1 lige inden, dommeren fløjtede af. 

Stor ros til dommeren der styrede kampen rigtigt godt. Stor ros til alle spillerne for at blive ved med at tro på tingene, og en stor tak til medrejsende tilskuere.

Dagens spiller blev Lene Hell-petersen med 6 stemmer.

Den 26-04-2018

Massakren på Kilderground

Kildemosens-Nyborg 9-1 (2-1) tirsdag 24. april kl. 18.45.

Normalt er det meget lige kampe, vi har mod Nyborg, der endda har haft et lille overtag på os de sidste 6 opgør, der er endt:

Træningskamp 1-1
Turningskamp 0-0
Turningskamp 1-1
Turningskamp 0-1
Træningskamp 1-5
Træningskamp 0-1

Men tirsdag den 24/4 havde Kildemosen fået nok af det, og det tætteste Nyborg kom på at få point var i de først 18 min., mens der stod 0-0.

1. Halvleg

Vi kom godt ud til kampen, alt var ikke lige velkørende, men vi styrede kampen. Martha Pollen Johansen fik drevet gæk med deres højre back en del gange, og efter 18 min fik hun igen drevet gæk med deres højreback og slog bolden hårdt og flat ind i feltet, hvor Aviaja Holm dukkede op ved forreste stolpe. Så stod der 1-0, og vi forsatte. Efter et hjørnespark var vi igen tæt på at score, men bolden gik lige over mål. Efter 30 min kom vi foran 2-0, hvor Amalie Rhode Rasmussen fandt Aviaja med en lille spilning bag deres forsvar, der blev sat køligt ind.

Det eneste negative, der skete for KB i den kamp, kom lige lidt efter, hvor Nyborg fik savet Martha godt og grundigt over, så hun måtte se resten af kampen fra bænken. Vores spil begyndte også at halte lidt efter der; Vi spillede for langsomt, så Nyborg kom lidt mere med og efter 37 min. fik de scoret. Nyborg fandt en Meier på kanten, der kunne drive bolden frem, hun fandt en fri Denice, der kunne ligge bolden i mål. Lige før pausen fik Sofie Blom Salmonsen en god mulighed, hvor hun fik afdriblet målmand, men desværre kom bolden for langt, så hun ikke kunne dreje den i mål. 

2 halvleg

Der startede en ren massakre. Da der var spillet 4 min. af 2. halvleg fangede Mathilde Kamille Freese en returbold i feltet og sparkede den køligt over i venstra side af målet. Efter 64. min. fik Katrine Viktor Andreassen headet bolden ind efter et flot hjørnespark fra Koldsø. I det 66' min. gjorde vi det igen - et godt hjørne fra Koldsø, der rammer lige i panden på Rhode, der scorer til 5-1 føringen. I 73' scorer Viktor til 6-1 og allerede et minut senere scorer Hovgaard til 7-1! Så fik vi dog en lille pause på små 10 min., hvor næste blev blev scoret af Sandra. Det var dog ikke afslutningen: I det 88' min. får Julie Eriksen scoret efter en aflevering fra Aviaja.  

Kampens spiller blev Erik og Aviaja med 4 stemmer hver.

En stor tak til alle tilskuerne, både alle I dejlige damer og til herrene, der kom over efter endt træning. Tror godt jeg kan tale for spillernes vegne, når jeg siger, det betyder noget med så stor opbakning, det gør det i hvert fald for os trænere.

Mvh
Trænerteamet

Endnu en sejr til KB dame 1

Tårup-Kildemosens 0-2 (0-2). 3 kampe på 8 dage, gav også 3 sejre på 8 dage. 

1 halvleg

Vi starter faktisk kampen rigtig skidt; Laver mange fejlafleveringer, træffer mange dumme beslutninger og var på den måde med til, at Tårup kunne holde sig inde i kampen. Men jo længere vi nåede ind i halvlegen, jo bedre blev det også. Tårup derimod kørte den nemme taktik med lange bolde i medvinden ned bag vores forsvar. Dog havde vores to midtforsvarer helt styr på det og sammen med målmand Stefanie, bliver Tårup lukket ned hver gang og bliver ikke rigtig farlige. I det 41' får Kath scoret efter en flad aflevering fra Martha. Kun 4 min. senere får Martha scoret til 2-0 efter en aflevering fra Avi. 

2 halvleg

Lad os bare sige med det samme: Der var stort set kun 1 hold på banen. Vores målmand Stefanie rørte kun bolden 4 gange, og i 90 % af tiden foregik spillet på Tårups havldel. 

Der var rigtig mange gode ting at tage med fra den kamp - især kan vi glæde os over, at vi er blevet bedre til at score de nødvendige mål for at vinde kampe, og også score i de kampe hvor vi ikke spiller så godt. Endvidere har vi en stærk og bred trup med mange spillere, der kan spille flere steder. 

Kampens spiller blev Martha og Sofie Blom Salmonsen med hver 7 stemmer.

Så havde vi også et førselsdagsbarn med - det var Sandra Laursen, der havde lavet god kage til efter kampen.

Så vil jeg også sige tak for støtten: Sandras familie og kæreste, Stefanies kæreste, Lenes arbejde og kæreste og til de 3 herre spillere, der havde taget turen ned for at se - dejligt med god opbakning!

Mvh
Trænerteamet

KB damerne tog en sikker sejr

KB dame 1 - Flemløse 4-1 (2-0). 

I forhold til Bolbro kampen var der grundet afbud 4 ændringer i startopstillingen, men da vi har et stærkt hold, kan vi sagtens bære det.

Vi startede med at sætte os på kampen fra start fordi, vi bare ville vinde. Efter meget godt spil kunne vi efter kun 15 min. fejre et debutmål af Katrine Viktor, der blev spillet fri af Amalie Rohde. Der skulle dog ikke gå mere end 3 min. fra første scoring til, at samme to spillere fik lavet endnu et mål. Resten af halvlegen bar præg af, at vi havde et højt pres og masser af chancer. Derfor gik vi til pause med en god fornemmelse. 

2. halvleg starter vi lidt mere sløvt, og efter et frispark, får Flemløse reduceret til 2-1. Vi havde det derefter lidt svært de næste 15-20 min. af 2. halvleg, dog fik vi igen styr på kampen og i 68' får Majken fyret et skud af, der desværre går på overlæggeren. Dog får mormor scoret i 73' efter et fladt indlæg fra Amalie Rohde. Igen i 90' får vi scoret - Michelle scorer til 4-1, der bliver kampens resultat. 

På onsdag er der kamp igen.

Dagens stemmer
Rhode 7
Viktor 6
Lene 4
Koldsø 1

Første turneringskamp for FS damerne

Bolbro-Kildemosens 2-4 (2-1)
Så skulle sæsonen til at starte, og der var debut til ny spiller Katrine Viktor Andreassen. 

1 halvleg:
Den får ikke så mange ord med på vejen. Det er en halvleg, hvor vi havde rigtig svært ved at få noget til at køre. Vi var endvidere alt for gode til at træffe de forkerte beslutninger. Efter 15 min. spil kommer vi bagud, hvor Bolbro kom igennem vores forsvar og rettet et skud ind fra en spidsvinkel. Derfor ændrede vi på opstillingen, hvor Sandra kom ind på midtbanen. Det er også hende, der i det 45' min. er med til, vi får scoret til 1.1: Sandra snyder et par Bolbro spillere og ligger den ind til Amalie Rohde, der lagde den køligt ind med venstrebenet. Dog var dette ikke slutningen på halvlegen, da Bolbro desværre scorer til 2-1 kort efter. 

2 halvleg:
Vi starter med at få lagt et langt større pres på Bolbro, og vores spil bliver markant bedre. Dog har vi det stadig svært. Men efter 59 min. kom scoringen til 2-2, hvor Louise Koldsø ligger et perfekt indlæg i knolden på Lene, der får den drejet ind. Dette gav langt større tro på tingene. Igen i 73' er Lene klar med et mål endnu engang efter en aflevering fra Koldsø. 84' scorer vores forsvarsspiller Sofie til kampens resultat 4-2.

Det var ikke kønt, men sejren kom i hus. 3 point er man selvfølgelig aldrig utilfreds med.

Stemmerne:
Lene 11
Louise Hovgaard 6
Sofie Kejlow Dybro 3
Kath 1
Sofie B 1