Den 29-10-2018

KB henter kun uafgjort mod meget defensive Posten

Søndag den 28. Oktober
Serie 2, Pulje 1
KB1 - Posten: 1 - 1 (0 - 1)

Efterårets lokalopgør mod naboerne fra Posten blev en noget tam affære med kun sporadiske højdepunkter. Udeholdet havde i respekt for de grønblusede valgt en ekstrem defensiv tilgang til kampen og KB drengene fandt aldrig rigtigt nøglen til Post-kassen. Efter 8 minutter med bolden på hjemmeholdets fødder satte Posten et hurtigt kontraangreb i gang og sekunder senere lå bolden i nettet og stillingen var 0 - 1. KB ledte desperat efter sprækker i Postens forsvar, men de var svære at få øje på og der var alt for lidt bevægelse fremme på banen.
Efter pausen lagde de grønblusede fra land som lyn og torden, men igen manglede der lige det sidste, der kunne resultere i en åben målchance. I det 73. minut kom forløsningen endelig, da maratonmanden Bonne førte bolden frem i højre side og spillede videre til Lasse, der i en tæt duel fik ekspederet læderet videre til Mike. Midtjyden, der et par timer forinden bestemt ikke havde lignet en kommende kampafgørende spiller, hakkede resolut til kuglen og sparkets hårdhed overrumplede åbenbart gæsternes keeper så meget, at nettet brøkdele af et sekund senere blafrede og måltavlen viste 1 - 1.  Lidt senere var en Posten spiller overbevist om, at han var blevet matchvinder, da han inde på stregen skubbede bolden i nettet og efterfølgende tog en vældig fejringsrunde over mod KB’s bænk, der dog lettere hånende kunne gøre ham opmærksom på, at dommeren korrekt havde annulleret målet for offside. På trods af tilløb til et par chancer til KB i slutminutterne måtte drengene for anden gang i turneringen forlade banen med kun et enkelt point som udbytte.
Selv om det var ekstremt kedeligt at kigge på må man indrømme, at Postens taktik var den rigtige med de store spillere de havde til rådighed. Umiddelbart vurderes det, at gæsternes spillere med hensyn til volumen fyldte det dobbelte som hjemmeholdet og derfor var der ikke så meget frirum at spille i. Når et afbrudsramt KB hold så samtidigt vælger at spille aldeles ideforladt, så kan man ikke sige så meget til kampens resultat. Det virker som om drengene i den grad trænger til en vinterpause til at få ladt batterierne op igen og få styr de de småskader en del døjer med. 
Nu resterer der kun én kamp, nemlig topopgøret mod Avrasya, som også kun fik skrabet et enkelt point til sig i denne runde. Skal KB slutte efterårssæsonen af med 3 point skal der anderledes boller på suppen offensivt og indstillingsmæssigt.

Kampens spiller: Malte The Warrior 
Gule kort: Simon Badboy Juul 2

/Sandal

Lidet prangende pligtsejr

Lørdag den 13. September
Serie 2, Pulje 1
KB1 - DSIO: 2 - 0 (1 - 0)

På denne for årstiden temmeligt sommerlige lørdag midt i oktober dannede Kilderground ramme for mødet med næsten naboerne fra DSIO. Et klubnavn, der øjeblikkeligt sender undertegnedes tanker tilbage til de glade 80’ere, hvor jeg i weekender med tømmermænd og fortrydelse spillede for denne klub. Inden en alt for stor mængde Gammel Dansk og et ublidt møde med en målstolpe satte en stopper for en ikke særligt glorværdig målmandskarriere.
Nå, tilbage til nutiden og weekendens kamp, hvor KB drengene skulle bevise, at de kunne genfinde det flotte spil og fortsætte den afstikkede kurs mod Serie 1.  Godt nok var temperaturen som en flot normal dansk sommerdag, men mængden af blade på Kilderground afslørede, at vi altså var midt i efteråret. 

0 - 3 min. De grønblusede excellerer i håbløse beslutninger og adresseløse afleveringer direkte ud over sidelinjen.
6 min. Kaptajn Balkan forsøger at vække sine medspillere med et gevaldigt ryk på venstrekanten, men meget symptomatisk kommer der ikke noget ud af det.
9 min. Hauge JR tilkæmper sig energisk bolden, videre til Mike, der sender en perfekt stikning i dybden til Simon Juul, der desværre sender sit lob over målet (cheftræner Hauge så åbenbart bolden inde og havde startet sin jubel)
10 - 19 min. Fuldstændigt håbløst spil og en hån mod de fremmødte tilskuere.
21 min. Agermose afsted på venstrekanten, sender en aflevering på tværs til Simon Juul, der resolut firsttimer kuglen forbi kassen.
27 min. Simon Juul nu i venstre side sender en klasse aflevering ind i feltet til en mere og mere frustreret Agermose, der ikke formår at putte læderet i rusen.
30 min. Agermose forlader småskadet banen og er ikke sen til at komme med en svada omhandlende banernes tilstand. Bonne kommer på banen.
31 min. Efter flot hurtigt spil finder Hauge JR Lasse i feltet og holdets celebrity scorer, men målet underkendes for offside.
32 min. Hauge JR viser sin uovertrufne evne til at få venner på modstander holdet, da han bliver slagtet på sidelinjen og trækker et fortjent gult kort.
32 min. KBs uortodokse frontløber Emil er tæt på
33 min: 1 - 0. På banens midte spiller Hauge JR hurtigt ping pong med Lasse og derefter videre i feltet til Emil, der denne gang viser sin veludviklede målnæse og sender bolden i nettet til stor glæde for alle KB’ere.
39 min. Pyndt, der har en fortid hos udeholdet kommer på banen som afløser for en halvsløj Z.
Pause: Det kan kun blive bedre!
Men det blev det ikke og jeg skal spare læserne for ret mange flere detaljer.
56 min. Simon Juul får et noget tyndt gult kort, da modstanderen skriger op efter hvad der lignede en harmløs takling.
59 min. Kaptajn Balkan får 10 minutters pause, for en forseelse, som kun dommeren så.
74 min. Pindstofte på banen, da Lasse, der ellers havde lovet to kasser, træt forlader banen.
78 min: 2 - 0. Bolden i venstre side, hvor Emil skovler den videre til Mike, der efter et træk i feltet, føler den lille runde ind i nettet via stolpen i modsatte side. En flot detalje af midtjyden, der endnu en gang havde farmand på sidelinjen.
83 min. Flot angreb, Simon Juul til Emil i feltet, retur til Simon Juul, vis afslutning bliver reddet af en markspiller, der inde på stregen får bolden skubbet op på stolpen.
91 min. Endelig lyder slutfløjtet.

Næsten hele holdet spillede den første halve time som om de alle havde været ude at buldre hele natten og kæmpede med den brændende sol. De sidste kampe har spillet ikke set alt for prangende ud og det virker som om gutterne har svært ved at komme op i gear igen. Der var dog lyspunkter og her skal Malte nævnes, da han har holdt et meget højt niveau hele vejen igennem. Keeper Casper kan også være tilfreds med sin indsats og andre spillere viste i glimt fordums styrke. 
Næste weekend venter puljens suveræne bundhold B1913 og det bliver spændende om de grønblusede kan hive sig op til at give dem en ordentlig endefuld.

Kampens spillere: Mike og Malte 

/Sandal

Den 24-09-2018

3 point og i glemmebogen

Søndag den 23. September
Serie 2, Pulje 1
KB - FC Hjallese : 2 - 0 (0 - 0)

Tillad mig at være lige så uinspirerende som dagens grønklædte spillere.

51 min: 1 - 0. Flot bold fra Malte i dybden til Mike, der sender en perfekt aflevering ind i panden på Simon Juul
82 min: 2 - 0. Bonne viser stort overblik, da han sender Frederik afsted i dybden i højre side og den indskiftede frossenpind banker bolden i nettet på returen fra keeperen

Lad os håbe det bliver bedre i næste weekend

Kampens spiller: Malte

KB drengene fortsatte sejrsstimen mod de hidtil ubesejrede fra Stige

Tirsdag den 18. September
Serie 2, Pulje 1
KB - Stige B: 3 - 1 (1 - 0)

“Pas godt på Johnny - Johnny på havet” lyder en bid af teksten til Sneakers’ bidrag til en LP til fordel for Greenpeace i 1983 og på albummet “Katbeat”. Dette kunne passende omskrives til “Pas på Johnny - Johnny på banen” for det var cheftræner Hauges budskab inden tirsdagens topopgør mellem de to eneste ubesejrede hold i puljen. I det hele taget virkede selv samme Hauge decideret fascineret af det gæstende hold på Kildemosens hellige græs, Kilderground. Et græstæppe, der før er set i noget bedre forfatning og denne aften vanskeliggjorde hjemmeholdets hurtige tekniske boldomgang.
KB’s udvalgte denne aften virkede afslappede og klar til opgaven lige indtil de trådte inden for linjerne, så kunne man fornemme nerverne under de til lejligheden sorte bluser. Ja du læste rigtigt, sorte bluser! Gæsterne havde nemlig mistet en del af deres udebanetøj og derfor fik de mod betaling i form af en kasse øl allernådigst lov til at iføre sig deres grønne bluser. Dette skabte en del ravage og bla. cheftræner Hauge kom flere gange til at bytte om på farverne, når han skulle assistere dommeren.
Til kampen var der debut mellem stængerne til den nytilkomne keeper Casper. Ellers stillede hjemmeholdet op i nøjagtigt samme formation som sidste kamp og var denne gang suppleret med Frederik på bænken, så man nu havde fuldt holdkort.

1 min: KB virker lammede fra kampens start, da modstanderne tromler ned mod målet og udnytter fysikken til at presse hjemmeholdet i bund. Heldigvis får de redet stormen af og undgår en tidlig scoring i mod sig
5 min: De sortblusede er kommet ind i kampen og spillet foregår på gæsternes banehalvdel
8 min: Den berygtede Johnny giver flere eksempler på sin afleverings og skudstyrke, mens indkastene er knapt så langtflyvende som fortalt på forhånd
21 min: Agermose har har fundet sin ynglings plads på venstrekanten og serverer et fornemt indlæg til Emils pande, men forsøget er desværre uskarpt
25 min: Dommeren er åbenbart også forvirret over, at hjemmeholdet ikke spiller i deres sædvanlige grønne trøjer og dømmer gang på gang til fordel for Stige, der utroligt nok undgår gule kort på trods af nogle voldsomme indsatser
37 min: Det måtte jo ske på et tidspunkt! Hauge JR får sæsonens første gule kort i en situation, der ikke så værre ud end hvad gæsterne havde leveret
38 min: 1 - 0. På trods af undertallet presser hjemmeholdet på og bolden ender hos Jeppe, der resolut trykker af ude fra med et hårdt skud som keeperen skubber ud til selv samme Jeppe. I andet forsøg levner han ikke keeperen nogen chancer og sender bolden i nettet til det forløsende føringsmål.
46 min: Ingen udskiftninger hos KB, der går på banen opsatte på at udnytte, at deres modstandere langsomt løber tør for luft
54 min: 2 - 0. Flot opspil fra eget felt og bolden havner hos altid hårdt arbejdende Mike, der med farmand på sidelinjen sender en flot pasning ud til holdets enfant terrible Juul den Yngre på venstrekanten. Efter en mindre dribletur spiller han bolden skråt bagud i feltet til Emil, der tager et par træk inden højrebenet får netmaskerne til at blafre. Sjovt nok havde man på bænken få sekunder før snakket om, at man ikke havde set så meget til måltyven ind til dette øjeblik
75 min. Frederik sendes på banen, da Døj endnu ikke har 90 minutter i de skrøbelige ben
78 min: 3 - 0. Hauge JR sender en af sine signatur afleveringer afsted til Emil, der denne gang nærmest tramper sig gennem forsvaret for til sidst endnu en gang at udplacerede keeperen i modstandernes mål
79 min. Sidste kamps tremålsskytte Pyndt sendes ind i kampen som afløser for dagens første målscorer Jeppe
82 min. Flot gennemspillet angreb afsluttes med en pasning/skud i feltet og til sidst prikkes bolden nettet til kæmpe jubel fra hjemmeholdets side. Men så ombestemmer dommeren, der ellers havde markeret for scoring, sig og annullerer det klokkeklare mål for offside til stor overraskelse for samtlige tilstedeværende måske lige bortset fra de få Stige spillere, der appellerede for offside
83 min. Z løber ind på grønsværen, da Mikes krampeplagede stænger skal hviles
89 min. Juul den yngre får hjemmeholdets andet gule kort. Igen for en forseelse som kun dommeren kan se er værre end de utallige nedslagtninger udeholdet begik
90 min: 3 - 1. Gæsterne forsøger de sidste minutter desperat at sparke fodbold og få presset KB tilbage, men hjemmeholdet har fuldstændigt styr på begivenhederne. Faktisk har de så meget overskud, at dagens debuterende keeper i skikkelse af Casper, beslutter sig for at trække tiden lidt ved at tage bolden ned med låret i stedet for den nemme løsning med at benytte hænderne. Det tidligere omtalte knap så jævne græstæppe gør desværre, at bolden får et fejlopspring og triller mellem benene og ind over stregen. Denne lille fejl kan dog ikke fjerne indtrykket af en ganske overbevisende debut og det skal lige nævnes, at det var Mathiesen, der varmede ham op før kampen og han er jo ikke noget boldbehandlings forbillede
93 min. Dommeren laver en af sine gode handlinger, da han fløjter kampen af og dermed er KB drengene puljens eneste ubesejrede hold

6 kampe 6 sejre! Der er ikke så meget at sige til det. Drengene har steppet op til denne sæson og ser ud til at have sigtekornet indstillet direkte mod Serie 1. Dagens kamp var en mandfolke præstation fra de unge drenge, der ikke lod sig kyse af de meget mere rutinerede og fysisk stærke modstandere. I forhold til hvad man ud fra oplægget havde forventet, havde Stige ikke det store at byde på. Bevares den berygtede Johnny sparker godt til en bold, men formåede denne aften ikke at udnytte skudstyrken til scoringer. Udeholdet er et godt hold og skal nok skrabe en del point til sig, men de var ikke i nærheden af at få noget med hjem fra Kildemosen denne sensommeraften.

Jeg startede med musik og vil her til sidst lige nævne, at godt nok er jeg meget imponeret over drengenes præstationer på grønsværen, men den uorganiserede støj de gang på gang før og efter kampene vrider ud af det transportable anlæg er ikke en gang i musikkens Serie 5. Lad os dog bare for en gangs skyld få noget, der til at holde ud at lytte til!

Kampens spiller: Bonne

/Sandal

Den 29-08-2018

Storsejr i opvisning på Kilderground

Lørdag den 25. august
Serie 2, Pulje 1
KB1 - KFUM BK 9 - 1 (5 - 0)

Opvarmningen til lørdagens formiddagsopgør startede allerede 2 timer før kampstart, hvor der var arrangeret et fornemt morgenbord serveret af klubbens tutmor Hanne. Lidt over halvdelen af den unge trup var kommet tidligt ud af fjerene og deltog i det hyggelige traktement og kunne sammen med de lidt ældre voksne nyde rundstykker og den sagnomspundne brunsviger. En lille forfriskning satte ekstra humør på, men det blev hurtigt spoleret af Juul den Yngre, der pludseligt mente han skulle være den voksne og fik sat proppen i. På trods af dette var humøret højt efterhånden som resten af truppen stødte til og de sidste taktiske briefinger blev serveret af cheftræner Hauge, der forlangte en sejr mod en formodet svagere modstander. 

Dagens startopstilling talte endnu en ny signing her kort før transfervinduet bliver lukket i, da Jonas efter bare to træningspas havde spillet sig direkte ind i trænerteamets hjerter og start 11’er som spydspids. Pladsen som den anden fremskudte tilfaldt de sidste 3 kampes bedste spiller Emil (der denne formiddag mødte velklædt til direktørtid) og derfor var Agermose rykket ud på venstrekanten. En disposition som ikke alle var helt enige i. Holdets universalnøgle Bonne, var denne gang blevet flyttet yderligere bagud i forsvarets højre side ved siden af Malte og Balkan. Midtbanens trekløver var Mike, Hauge JR og Jeppe, mens Juul den Yngre skulle husere på højrekanten. I målet var Søren vendt tilbage og den stærke bænk bestod af Fryde, Frederik og Lasse JT. De forskellige rokeringer skulle vise sig ikke at være så ringe endda.

Kampens forløb:
1 min: Udeholdet lægger ud med at sparke bolden henover midtbanen og så var stilen lagt.
3 min: Godt angreb i de grønblusedes højre side
3 - 8 min: Flere nærgående forsøg fra frontløberne, men modstanderens fremragende keeper forhindrer førringsmålet
18 min: KB totalt dominerende
20 min: 1 - 0. I venstre side finder Emil en indebrændt Agermose, der udnytter sin speed og kommer ned i feltet, hvor han udfinter sin direkte modstander med rappe dansetrin, trækker ind i banen og placerer bolden i modsatte side udenfor keeperens rækkevidde.
25 min: 2 - 0. Agermose huserer igen på venstrekanten, sender bolden ind i feltet til Jonas, der uselvisk spiller videre til Emil, som takker og sender kuglen i nettet
29 min: 3 - 0. En sprudlende Agermose lægger et flot indlæg fra venstre side ind i feltet, hvor Emil lægger an til et saksespark, men lader bolden gå til Juul den Yngre, der efter et træk ind i banen på smukkeste vis sender bolden ind i nettet ved modsatte stolpe
31 min: 4 - 0. Mike modtager bolden i højre side og lægger den ind i feltet til Jonas, der denne gang får hul på bylden og scorer sit første mål i den traditionsrige grønne bluse
43 min: 5 - 0. Jeppe får bolden i højre side og sender Mike afsted i dybden, hvor keeperen kommer ud af målet og på en eller anden måde formår at sparke forbi bolden, så Mike stille og roligt kan lægge læderet ind i nettet
46 min: En lidt skrantende Malte bliver erstattet af Fryde
50 min: 5 - 1. Udeholdets dygtige angriber modtager bolden på KBs banehalvdel, dribler på et bakkende forsvar og udplacerer Søren med et fladt skud ved den ene stolpe
59 min: En træt og småskadet Jonas forlader banen og Lasse JT kommer ind
60 min: 6 - 1. Bolden til Agermose på venstrekanten, perfekt højt indlæg til bagerste stolpe, hvor Emil kommer flyvende og sender bolden ind i nærmeste hjørne med panden
67 min: Jeppe forlader banen efter en fornem indsats og Frederik betræder græsset indenfor linjerne
68 min: 7 - 1. Bonne befinder sig på højrekanten hvorfra han lægger kuglen ind i feltet, hvor Emil på forunderlig vis flyvende i luften får dirigeret bolden i nettet med foden i en vanvittig position
77 min: 8 - 1. Bold i feltet til Agermose, der uselvisk spiller den videre i højre side, hvor Lasse JT kommer stormende og sætter den kolde højrefod på og dirigerer den lille runde op i nærmeste krog
79 min: 9 - 1. Mens undertegnede sad med næsen i den lille notesbog for at notere den foregående scoring, spiller Bonne bolden i feltet til Emil, der kroner en gedigen indsats med sit 4. mål
86 min: Jeppe kommer på banen igen, da Emil efter en af sine utallige afslutninger må forlade banen humpende

En helt igennem fornem indsats af KB drengene der denne smukke lørdag viste deres fulde potentiale. Alle spillets faser fungerede til næsten perfektion og kun modstanderens fremragende keeper forhindrede, at der kom tocifrede tal på hjemmeholdets måltavle. Overbevisende indsats over hele banen og på trods af 4 scoringer kunne Emil ikke kalde sig kampens spiller for 4. kamp i træk, da Agermose ganske fortjent fik denne ære med et stort flertal.
Set i bakspejlet skulle man måske overveje at gøre fællesspisning før kampene til en tradition, da det åbenbart har en yderst positiv indvirkning på præstationen på banen.
Næste opgave er Marienlyst på udebane,

hvor man højst sandsynligt kan udfolde det flotte spil på en plan overflade i form af kunstgræs. 

Kampens spiller: Agermose

/Sandal

3 point sikret i sidste sekund af uskøn vindblæst kamp

Lørdag den 18. august
Serie 2, Pulje 1
Dalum - KB1 1 - 2 (1 - 0)

Andet trin på stigen, der leder mod Serie 1 skulle tages på udebane mod Dalum, der også havde startet sæsonen med fuld gevinst. Den KB’ske trup havde en håndfuld udskiftninger i forhold til sidste kamp, men var alligevel så stærk, at man denne gang slap for at have assistent Meldgaard på holdkortet. Efter den taktiske gennemgang orkestreret af cheftræner Hauge begav man sig mod dagens bane, der desværre ikke var den yderst indbydende bane 1, men derimod en temmeligt vindblæst og ujævn bane et stykke væk. Faktisk ville banen kun blive bedre af, at man lukkede de heste, der hyggede sig på en nærliggende mark, fri og lod dem trimme græsset og jævne jorden. 

Lodtrækningen gjorde, at de grønblusede gæster skulle starte med at spille op mod vinden og det skulle hurtigt vise sig at være noget udfordrende for de 11 startende. KB kunne overhovedet ikke få spillet til at køre og hjemmeholdet pressede godt på og forhindrede gæsterne i at komme i gang med noget konstruktiv fodbold. Man kunne udefra hurtigt fornemme, at det kom til at kræve tålmodighed for at få hevet et brugbart resultat hjem. Med 14 minutter spillet satte Dalum et hurtigt angreb i gang og en lang bold blev behændigt lagt videre med brystet til en fremstormende angriber, der firsttimede læderet ind i nettet bagved en sprællende Søren til 1 - 0. Den slags mål er der ikke så meget andet at gøre ved end at applaudere og komme videre i teksten. Kønt var det KB præsterede bestemt ikke, men holdet kom dog alligevel frem til et par gode chancer, der dog ikke blev udnyttet efter fortjeneste og derfor måtte man gå til pause bagud med et enkelt mål

I 2. halvleg var vinden med de grønblusede, der da også efterhånden overtog spillet og man kunne fornemme, at det da på et tidspunkt burde give pote. Alligevel virkede det som om der manglede noget gejst og energi. Kun i glimt fik man udnyttet vinden til sin fordel og pressede modstanderen tilbage på deres banehalvdel og kom frem til et par store chancer uden at kunne putte kuglen i maskerne. 
Man skulle helt frem til det 76. minut, hvor bolden blev spillet frem i højre side til Hauge JR, der lagde et af sine giftige indlæg ind i feltet til Agermose. Frontløberen, der ellers havde haft et par fæle afbrændere viste stort overskud og spillede Emil fri i feltet med ydersiden af hælen. Holdets nytilkomne storspiller takkede for oplægget og satte sikkert bolden ind i nettet til 1 - 1. Denne scoring vendte det hele på hovedet. Hjemmeholdets ikke specielt sympatiske træner, der lige ind til udligningen havde glimret ved ikke at gide bevæge sig få centimeter for at samle bolde op, fik lige pludseligt ny energi og spurtede rundt efter bolden, når den blæste ud over sidelinjen. 
KB fik også mere energi personificeret ved brødrene Thor, hvor lillebroderen i midterforsvaret gang på gang sprang i vejret og tilkæmpede sig bolden, mens storebror udenfor banen spurtede rundt og indfangede bolden, så spillet kunne sættes hurtigt i gang. Minutterne gik og de fleste havde vel indstillet sig på en pointdeling, da man nåede til det 5. minut af overtiden. Udeholdet fik sendt bolden ind i feltet, hvor Agermose afsluttede af to omgange, men måtte se sit forsøg blive blokeret til hjørnespark i venstre side. Bolden blev hurtigt hentet og sendt videre til Hauge JR, der fik ansvaret for at få sendt bolden ind i feltet til en mulig sidste sekunds scoring. Med højrefoden blev læderet sendt på sin færd mod feltet og som i slowmotion kunne man fra sidelinjen følge boldens bane ind blandt venner og fjender. På trods af at indlægget lå perfekt fik ingen af de grønblusede pandebrasken på læderet, men med hjælp af vinden sejlede kuglen ind i nettet ved bagerste stolpe til 1 - 2. Denne mirakuløse scoring udløste en kæmpe bunke af jublende KB spillere og euforiske KB tilhængere på sidelinjen. 

Ser man på kampen som helhed var sejren fuldt fortjent, men den viste også, at vejen mod oprykningen bestemt er brolagt med forhindringer og modgang. Der manglede som nævnt til tider gejst og energi, men alligevel er det flot at bevare troen på at det nok skal lykkes på trods af de svære ydre omstændigheder, der bestemt ikke var med det teknisk begavede KB hold. 
På lørdag håber vi på bedre spil og en knap så nervepirrende kamp når næste skridt skal tages i de trygge rammer på Kilderground.

Kampens spiller: Emil (3. kamp i træk)

/Sandal

Den 14-08-2018

Godkendt start på færden mod Serie 1

Lørdag den 11. August
Serie 2, Pulje 1
KB1 - Skjoldsparken(2): 6 - 2 (3 - 0)

Så oprandt dagen endelig, hvor Kildemosens herre flagskib kunne sætte sejl og starte færden mod det forjættede land: Serie 1. Dagen markerede samtidig enden på en alt for lang, varm og tør sommer, idet himlen åbnede sine sluser og lod regnen vælte ned over spillerne og det vandhungrende græstæppe på Kilderground. 
Dagens udvalgte skulle forsøge at opfylde kravet om en sejr på trods af at en håndfuld såkaldte stamspillere helt uforståeligt havde valgt at holde ferie væk fra fodboldbanerne og derfor fortjent indkasserede en velplaceret bøde. Bøde var der også til holdets kendis stjerne Lasse JT, der efter en våd aften og nat mødte ind til direktørtid temmeligt brugt.

Opvarmningen viste god energi og tændthed og derfor var optimismen stor, da de grønblusede entrede det noget afsvedne Kilderground. Man havde dårligt fået slået bagdelen i udskiftningsbænken før der var aktion indenfor de noget utydelige kridtstreger. Forsvarets højrekant i skikkelse af motorbøllen Frederik modtog bolden på egen banehalvdel og sendte en godt set stikning i dybden, hvor bolden hoppede over en forsvarsspiller og ned for fødderne af en målsulten Agermose. Frontløberen tog behændigt læderet med sig før han med en velplaceret venstrefod sendte 1 - 0 målet i kassen efter kun 2 minutter. Noget af en drømmestart, der dog ikke resulterede i yderligere scoringer i den første halve time, hvor regnen væltede ned og kølede gemytterne. Frederik var dog ikke færdig med at være oplægger og sendte efter nogle lange træk endnu en gang bolden i dybden med 32 minutter spillet. Som ved det første mål var Agermose spurtet i dybden og kunne denne gang benytte højreskøjten til på glimrende vis at banke 2 - 0 målet ind. 10 minutter senere endte bolden efter opspil i venstre side hos Emil, der genialt spillede den videre med ydersiden til storebror Juul, der ikke tøvede og udspillede gæsternes fortvivlede keeper til pausestillingen 3 - 0. 
Spillerne fik en kort tur i tørvejr, da pausen blev brugt under halvtaget ved tutten og da spillet igen blev fløjtet op var der efterhånden noget længere mellem vanddråberne. 
Som det er set før var KB drengene lidt længe om at komme i omdrejninger i 2. halvleg og Skjoldsparken kom mere og mere ind i kampen. Med en time spillet dukkede solen op og det blev tid til at få den debuterende Pyndt på banen og lidt efter fulgte Lasse JT efter samme vej. Det var en svær periode for hjemmeholdet og i det 65. minut måtte JJ diske op med en glimrende redning på et nærgående langskud. Med 74 minutter spillet tog hele forsvaret en blunder og gæsterne kunne mere eller mindre ugeneret prikke 3 - 1 målet ind. Så skulle man tro, at de grønblusede vågnede op til dåd, men bare 2 minutter senere var den gal igen, da et indlæg i feltet fik lov til at ramme en modspiller og gå i nettet til 3 - 2, mens de forsvarende spillere valgte at vælte hinanden.
6 minutter skulle der yderligere gå før hjemmeholdet kom i tanke om, at det nok var en dårlig ide at smide en sikker sejr væk. I et angreb efter 82 minutter viste Lasse JT ingen stjernenykker, da han spillede bolden til Juul den Yngre, der usvigeligt sikkert omsatte chancen til 4 - 2 scoringen og dermed var begge de Juulske brødre på scoringslisten. Mens undertegnede var travlt optaget med at grifle notater om scoringen ned fandt den allerstedsværende Emil debutanten i feltet og her viste han, at han ikke kun var til Pyndt og sendte kuglen i nettet til 5 - 2. Knap var den efterhånden noget afkortede blyant fra Ikea lagt til ro før den i det 86. minut igen skulle i brug. Fryde med den store fodbold forstand sendte fra forsvarets venstre side bolden i dybden til Pyndt, der tog benene på nakken og løb fra forsvaret inden han sendte bolden ind foran mål. Her dukkede Emil sørme op og med hvad der sikkert ikke var karrierens hårdeste skud kunne han sende læderet ind bag keeperen til slutresultatet 6 - 2. 
I slutminutterne kom assistent Meldgaard på banen og han glimrede ved kort tid efter at sætte en herretakling ind på en modstander et stykke tid efter dommeren havde fløjtet for et frispark. Agermose ville ikke stå tilbage og afsluttede i fri position noget efter en offsidekendelse uden at være i nærheden af at ramme målet. Som belønning fik den dobbelte målscorer et gult kort og kunne noget modstræbende traske af banen. Kort efter kunne kampens udmærkede dommer blæse i fløjten for sidste gang og dermed havde de grønblusede taget første skridt op ad trappen mod Serie 1.

På trods af de mange afbud gjorde drengene det der skulle til for at hente de 3 point og det siger lidt om bredden i truppen. Ok så var modstanderen ikke specielt skræmmende og man var lidt nervøs, da de fik lov til at reducere to gange, hvilket cheftræneren forståeligt nok overhovedet ikke var tilfreds med. 
Næste kamp er på udebane mod Dalum, der i deres første kamp slog OKS ude. Her er der sandsynligvis ikke råd til de store udfald og koncentrationen skal holdes i samtlige 90 minutter. 

Kampens spiller: Emil

/Sandal

Lovende takter før det bliver alvor

Træningskamp
Langeskov(Serie 1) - KB1: 2 - 4 (0 - 4)

Sidste opvarmning før den nye sæson foregik i Langeskov på en perfekt overflade bestående af kunstgræs. Modstanderen var Langeskov, der befinder sig i den gode ene af Serie 1. Traditionen tro foregik der det sædvanlige spil trænerne imellem før kampen, hvor man klager sin nød over de spillere man ikke har med.

Fra kampens start satte KB drengene, der i dagens anledning var klædt i sort, da Langeskovs normale farver er grønne, sig tungt på spillet. En af de vigtigste opgaver var at holde modstanderen fra at få skudchancer, da målet denne dag blev passet af assistent Meldgaard og det lykkedes stort set i hele 1. halvleg. 
I det 8. minut endte bolden efter flot opspil i højre side hos Emil, der efter et par berøringer sendte bolden over i venstre side til mini Juul. Hurtigløberen tog et enkelt træk ind i banen og lagde derefter bolden i en flot bue over i modsatte side af målet bag en forgæves sprællende keeper til 0 - 1. 
Allerede 4 minutter senere var den gal igen for hjemmeholdet, da Hauge JR sendte et følt frispark fra højre side ind i feltet, hvor Malte dukkede op og dirigerede læderet i nettet med panden til 0 - 2. I det 18. minut tryllede multikunstneren Kalør i venstre side nede ved feltet og fandt til sidst Andreas, der efter et snævert træk blev tildelt et korrekt straffespark, som Magic Mike sikkert omsatte til 0 - 3. Med en halv time spillet rullede KB endnu et flot angreb afsted og Kalør sendte med kattepoten bolden i dybden til Emil i højre side, hvor den nytilkomne forstærkning efter et par træk spillede Mike, der med en enkelt berøring og et hurtigt aftræk øgede føringen til 0 - 4. Flere mål blev det ikke til i en 1. halvleg, der vel nok er den flotteste gang fodbold man endnu har set KB drengene præsteret.

2. halvleg ryger hurtigt i glemmebogen, da drengene her tog en gevaldig slapper efter nedslagtningen i de første 45 minutter. I det 47. minut fik hjemmeholdet lov til at spadsere gennem forsvaret og reducere til 1 - 4. Kampens sidste scoring tilfaldt også hjemmeholdet, der scorede til slutresultatet 2 - 4 direkte på et frispark, hvor dagens keeper måske ikke viste sit fulde potentiale.

Om få timer går det løs med den nye sæson, hvor det klare mål er oprykning til Serie 1. Med de første 45 minutter fra denne kamp i erindringen skal dette nok lykkedes, men der skal stadig fightes. Første step på vej mod oprykningen er mødet med Skjoldsparken og det bliver en helt anden kamp mod en hårdtspillende modstander. Desuden har der været en håndfuld afbud, så nu skal bredden på truppen virkeligt testes.

Kampens spiller: Emil

/Sandal

Den 19-06-2018

KB henter endnu en sejr, men trænger til sommerferie

Serie 2, Pulje 1
Fredag den 15. juni 2018
Røde Stjerne - KB1 1 - 3 (0 - 3)

Glemmebogen var åbenbart ikke blevet lukket ordentligt i efter sidste gang og derfor slugte den grådigt endnu 2 x 45 minutters ørkenvandring. Ikke alene mindede Røde Stjernes bane om en tør ørken, men oveni var den også knoldet som en pløjemark og det sammen med hjemmeholdets manglende evner fik KB drengene til i perioder at ligne en flok, der allerhelst ville ligge på stranden med en kølig drink. På trods af, at de grønblusede var totalt overlegne på samtlige pladser formåede hjemmeholdet at trække dem ned i gear og forhindre en overhængende afklapsning. Nu er der heldigvis kun en enkelt kamp tilbage i denne mellemsæson , hvor KB ikke rigtigt har noget at spille for og så kan drengene holde en velfortjent sommerferie inden man kigger frem mod 2018/2019, hvor målsætningen må være avancement til Serie 1.

Kampens forløb:
1 - 10 min: Rodet start, hvor KB har svært ved at finde hinanden offensivt. Røde Stjerne på besøg i KB’s felt en enkelt gang
11 min: Lasse JT fortsætter takterne fra sidste kamp og sætter en skuldertakling
12 min: 0 - 1. I højre side starter Peter Kenny et flot angreb, hvor Kalør og Agermose leger sig gennem modstanderens forsvar og Agermose sparker kuglen i kassen
13 min: 0 - 2. Mens undertegnede ivrigt noterer den foregående scoring tager Hauge JR sagen i egen hånd og sender læderet ind over keeperen fra lang afstand
21 min: 0 - 3. Hauge JR sender med en perfekt aflevering Balkan afsted i dybden i venstre side, hvor kaptajnen overspurter alt og alle og elegant smyger bolden ind i nettet med papegøjen
28 min: Frederik viser, at der bag prettyboy udseendet gemmer sig en motorcykelbølle, da han lidt for hårdhændet stopper et Røde Stjerne angreb og får 10 minutter på “bænken”
30 min: Hjemmeholdet tæt på, da en afslutning fra venstrekant rammer stolpen
31 min: KB’s noget aldrende bænk bestående af assistent Meldgaard og Hauge Sr himself bliver nødt til at sende Meldgaard på banen, da Peter Kenny mærker et riv i det ene baglår
35 min: JJ redder på uortodoks vis et langskud med en fodparade.
37 min: Hjørnespark til hjemmeholdet, hvor Meldgaard redder kastanjerne ud på stregen
Pause. Imponerende 17 medrejsende KB tilhængere
46 min: Meldgaard skal næsten noteres for et langskud
Rodet start på 2. halvleg. Spillet falder meget i kvalitet og tempo
58 min: Godt langskudsforsøg fra Balkan
60 min: Lasse JT tilkæmper sig bolden og sender efterfølgende et flot langskud afsted, kæmpe redning af keeperen
64 min: Agermose får en ostemad og 10 minutters pause for en lidt for kæk bemærkning
65 min: Flot redning af JJ på godt langskud
70 min: Mistanke om doping, da Meldgaard tager et dybdeløb og derefter spurter tilbage i defensiven
76 min: 1 - 3. Balkan piller reglementeret bolden fra en modstander i feltet, men til alles forundring vælger dommeren at tildele hjemmeholdet et straffespark, som de udnytter
85 min: Efter godt opspil får Kalør chancen i venstre side, men noget uvant kikser magikerens teknik og han sender bolden forbi mål
87 min: En storspillende JJ redder endnu et forsøg
I slutminutterne forsøgte undertegnede at få en halvskadet Mike til at forlade banen, så Hauge Sr kunne komme på banen, men der var åbenbart ikke stemning for at få en af 80’ernes store KB stjerner på banen

Kampens spiller: Balkan

/Sandal

Sejr lige til glemmebogen

Serie 2, Pulje 1
Tirsdag den 12. juni
KB1 - Chang: 2 - 0 (0 - 0)

Lad os sætte de 3 point ind på kontoen og så ellers glemme kampen og se fremad. 
3 min: Mike revancherer uskarpt forsøg med fornemt tilbageløb
9 min: Chang nærmer sig feltet
13 min: Godt angreb med mange stationer afsluttes med uskarpt forsøg
KB spilstyrende, Chang spiller med lange bolde fra meget defensivt udgangspunkt. Gaaaaaaab Z Z Z Z Z Z 
24 min: Hjørnespark fra venstre side udført af Kalør resulterer i godt hovedstød fra Pindstofte og efterfølgende åben chance, der misbruges på det skammeligste
33 min: Rune viser stort overblik, da han spiller bolden tilbage til JJ i målet med hovedet
37 min: Flot angreb, Agermose til Kalør, der firsttimer læderet på overliggeren
Chang behøver ikke at bruge tid hos tandlægen, da de er tandløse 
46 min: Fryde og Frederik kommer på banen i stedet for Peter Kenny og Pindstofte 
KB udviser en smule mere energi fra starten af 2. halvleg
50 min: Godt landskudsforsøg fra Frederik 
54 min: Chang er sensationelt nået op i nærheden af KBs mål
56 min: Hauge JR får ufortjent 10 minutters pause på bænken
På trods af undertal dominerer hjemmeholdet totalt uden at komme på tavlen
70 min: Godt langskud
73 min: 1 - 0. Allestedsværende Mike spiller bolden til Kalør i venstre side og holdets tryllekunstner sender en bold i dybden mod Agermose, der elegant hopper over bolden, der stille og roligt triller forbi keeperen og ind i nettet
78 min: En meget tændt Peter Kenny sendes på banen som afløser for Lasse JT, der ellers havde imponeret med en skuldertakling 
82 min: Kaptajn Balkan i et forrygende rush op langs kanten (så I røgen?). Den efterfølgende chance brændes på forunderligste vis
85 min: 2 - 0. Bolden til Mike foran mål, videre i højre side til fremstormende Peter Kenny, der resolut banker bolden op i nærmeste krog
88 min: Lasse JT på banen, da Mike utroligt nok får krampe
89 min: Peter Kenny tæt på med hovedstød

Kampens spiller: Kalør

/Sandal

Forrige Næste