Den 27-05-2020

Bestyrelsen er ved at gøre klar til at åbne tutten

Du kan allerede på både DBU Fyn's side og kommunens side se, at der er givet grønt lys til, man i klubberne må åbne cafeteria fra i morgen. Det betyder, at vi kan åbne for salget i tutten! 

DOG er det vigtigt, vi kan overholde alle opstillede regler og retningslinjer!

**!!Der er derfor endnu ikke nogen fast åbningsdato!!**

Hold øje med vores kanaler, hvor vi løbende holder dig opdateret.

Den 20-05-2020

KB følger retningslinjerne derfor er der nu nye træningsområder

For at undgå, vi overskrider forsamlingsforbuddet samt sikrer, vi kan overholde retningslinjer, er de to lysbaner på KB's anlæg inddelt i træningsområder.

Kildemosen ønsker, at alle medlemmer føler sig trygge ved igen at komme til træning. Derfor følger vi de retningslinjer, der er blivet opstillet. De kan læses på DBU Fyn's hjemmeside samt også i denne fælles udmelding fra KL, DIF, DGI og DBU.

Det betyder bl.a., vi i KB har sørget for at opkridte træningsområder således, der ikke er tvivl hos hverken trænere eller hold, hvor de må færdes, når de kommer til træning. Der må max være 10 personer i hvert område inkl. trænere, og INGEN må skrifte firkant under træningen.

- Mandag har veteraner og supermasters hver to områder til rådighed således, de har mulighed for at være i alt 4 grupper á 10 inkl. trænere (hele bane 2 - den oprindelige lysbane)

- Tirsdag og torsdag træner kvinde 1+2 og herre 1+2 og har to områder til rådighed pr. hold således, de har mulighed for at være i alt 8 grupper á 10 inkl. trænere (hele bane 2 og 3 - begge lysbaner)

- Onsdag har Gonggong og herre 4 hver to områder til rådighed således, de har mulighed for at være i alt 4 grupper á 10 inkl. trænere (hele bane 2 - den oprindelige lysbane)

- Fredag træner der som udgangspunkt kun et hold - herre 3. De kan således selv vælge træningsområde, dog må der stadig max være 10 i hvert firkant inkl. træner og INGEN må skifte firkant under træningen.

Den 19-05-2020

Det skal være trygt at komme til fodbold i KB

Det er for bestyrelsen vigtigt at understrege, vi kun har åbnet for træning i KB igen fordi, vi har vurderet, det er sikkert og sundhedsmæssigt forsvarligt. Det tog os lige lidt ekstra dage fra, der var grønt lys til, at vi åbnede op for træningen. Til gengæld kan vi nu se, hvordan de mange forberedelser bærer frugt.

Træningsområder er kridtet op, materialer og rengøringsudstyr står klar, der er indkøbs sprit og andre praktiske ting. Endvidere har vi både online på alle kanaler samt fysisk udprintet alle retningslinjer til holdene således, alle har mulighed for at læse regler og anbefalinger.

Bestyrelsen følger udmeldinger nøje og justerer hele tiden og melder ud.

Seneste KB-udgave af regler og anbefalinger ved træning i KB kan ses her.

 

Vi ønsker jer alle rigtig god træning!

Så kan du godt snøre støvlerne!

VI HAR GRØNT LYS TIL AT STARTE TRÆNING!

Bestyrelsen sørger i eftermiddag for at få kridtet anlægget op og sat diverse sedler og plakater op, og så regner vi med at kunne åbne for træning allerede i aften - men aller senest i morgen!

Hvornår det enkelte hold starter op, er dog helt op til holdets træner eller holdleder at beslutte og melde ud, da det både handler om tilslutning og mulighed for at planlægge træningen 💚

 

SÅ INGEN TRÆNING FØR DU HAR HØRT FRA DIN TRÆNER.

 

Vi har denne overordnede plan for træningstider:

⚽️ Mandag: Veteraner og Supermasters
⚽️ Tirsdag og torsdag: Herre 1 og 2 samt kvinde 1, 2 og 7m
⚽️ Onsdag: Gonggong oldboys og herre 4
⚽️ Fredag: Herre 3

 

Er du mulig ny spiller, skal du enten tage kontakt til holdets træner direkte eller skrive til os i bestyrelsen. Men må desværre ikke bare møde uanmeldt op til træningerne. 

 

Der ligger et stort arbejde fra klubbens side i forberedelserne til træning. Både fra bestyrelsen for at klargøre klub, materialer og retningslinjer, men bestemt også for trænerne for at tilrette en træning, der lever op til retningslinjer i forbindelse med corona-situationen.

 

👇🏼 Bl.a. gælder følende regler:

- Har man symptomer på corona eller er i risikogruppen, så bliver man hjemme!

- Indendørsarealerne i Kildemosen er KUN forbeholdt trænere og bestyrelse i forbindelse med afhentning og rengøring af materialer.

- INGEN OMKLÆDNING FØR ELLER EFTER TRÆNING OG TUTTEN HAR LUKKET ⛔️

- Bane 2 og den nye lysbane vil være dem, vi træner på. Begge baner opkridtes med fire stk. 5m baner på hver. Der må være 10 personer inkl. trænere i hvert område, og der må ikke skiftes ud under træningen. Dvs., samme 10 skal træne sammen under den pågældende træning.

- Der skal så vidt mulig holdes 2 meters afstand til hinanden under hele træningen og
ved samlinger. Der opfordres til aktiviteter, som kan gennemføres helt uden fysisk kontakt.

- Der må ikke heades, tæmmes med bryst eller røre bold med hænder (dog må målmanden røre med hænderne iført egne handsker) 🧤

- Kun træner må være i kontakt med materialerne både før/efter og under træning. Det er også trænerens ansvar at rengøre materialerne.

Læs mere på DBU Fyn’s hjemmeside.

__________________________________

 

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️ HVAD SKAL DU SOM SPILLER FORHOLDE DIG TIL?

- Kom aldrig uanmeldt til træning. Giv din træner besked.

- Vær forberedt på, at træningen vil være anderledes ift., hvad du ellers er vant til. Men giv trænerne tid og plads til, at de kan gøre sig erfaringer med de nye regler og justere træningen løbende. Bær over med, at det vil være en anden type træning, end der måske normalt motiverer dig.

- Sørg for at komme præcist, ankom omklædt og bad hjemme efter endt træning, samt medbring egen drikkedunk. Som målmand skal du også medbringe egne handsker, der vaskes af før træning.

- Spørg din træner eller andre i klubben, hvis du er i tvivl! Vi er altid klar til at besvare spørgsmål.

- Hold dig opdateret her på siden og på dit egets holds side, da regler og retningslinjer ændres løbende.

 

God træning til jer! 💚⚽️🙌🏼

Genåbning af KB

Hvorfor åbner KB ikke med corona-regler? 🤔

Det spørgsmål har bestyrelsen beskæftiget sig med det meste af den forlængede weekend.

Og svaret er, at det satser vi bestemt på at gøre meget snart. Dog er den præcise opstartsdato ikke fast.

Vi vil gerne sige stor tak for jeres forståelse og tålmodighed indtil nu, men vi er nødt til at vente lidt endnu med at åbne 💚

Grunden hertil er, at der er nogle ting i corona-reglerne fra DBU, der endnu er tvivl om. Bl.a. står der, at der må træne 10 personer på et stykke svarende til en 5m bane, men der er endnu ikke afklaring på, om en 11m bane på opdeles i fire 5m baner således, der kan træne i alt 40 personer tydeligt og skarpt fordelt i fire grupper á 10, der ikke er i konktakt med hinanden ⚽️

Endvidere er der en smule tvivl om, hvordan forsamlingsforbuddet på 10 personer skal tolkes for en forening.

Bestyrelsen vil ikke risikere at åbne op for træning på baggrund af vores tolkning og efterfølgende modtage bøde til både klubben og hver enkelt spiller, der deltager. Endvidere skal det være trygt at komme til fodbold i KB, når vi igen åbner 💚

På baggrund af samtale med corona-hotline, politi samt sparring med andre Odense-klubber, så venter vi nogle dage med at offentliggøre opstartsdato for træning.

Vi er i tæt dialog med trænerne i klubben om ønsker til træningsdage og forventet tilslutning. Endvidere er bestyrelsen i gang med forberedelser af materialer og også klar til at rykke hurtigt, når der er afklaring om markering af træningsområder. På den måde sørger vi for, at træningen kan starte op hurtigst muligt efter en klar udmelding og klare definitioner fra DBU og myndighederne 🙌🏼

Folkesundheden og også restriktionerne vægtes højest - fodbolden i KB skal ikke bidrage til smitte. Endvidere er det selvfølgelig både i klubbens og medlemmernes egen interesse, at der først startes træning op, når det er sundhedsmæssigt forsvarligt og endvidere lovligt. På den måde sikrer vi både tryghed ved at komme til fodbold i KB og også tryghed ift., at ingen skal være bange for at modtage bøder, når man møder ind til træning.

Vær klar på, at du snart kan komme til fodbold igen, men hold dig opdateret her på siden om hvornår 💚

Må vi snart mødes til fodbold i KB?

Her til morgen har du måske set, at medierne skrev, at regeringen havde sat nye tal på, hvor mange der må forsamle sig - nemlig op til 500 frem til 1. september. Det er dog endnu ikke sikkert, forsamlingsforbuddet hæves allerede 10. maj!
 

Men udviklingen følges nøje og samtidig kommer der løbende justeringer. Dem følger KB selvfølgelig også.

Du har måske endvidere læst, at professionelle klubber har fået lov at starte træning op dog under en masse restriktioner, der følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. I den forbindelse tænker du vel så, at vi vel kan lave samme form for træning i KB? 

I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at vi i bestyrelsen er ligeså ivrige for at få vores medlemmer på græs, som I selv er, men vi er nødt til at lytte efter!

Odense kommune åbner selvfølgelig ikke kun for nogen, men åbner alle idrætsanlæg ‘’... men under de klare forudsætninger, at anlæggene kun må bruges med de sundhedsmæssige foreskrifter overholdt, og hvis det forbund, som aktiviteten hører under, har sagt god for den,’’ kan du læse på Fyens.

 

I den forbindelse kigger bestyrelsen selvfølgelig til udmeldinger fra DIF, DGI og DBU. Her forlyder det, at der kan åbnes for enkelte udendørs idrætsaktiviteter - dog ikke fodboldklubberne.

 

KB er derfor fortsat lukker for aktivitet - foreløbigt frem til 10. maj, eller indtil andet meldes ud.

Bolden ruller tidligst efter 10. maj

Fodbolddanmark vil fortsat være lukket ned indtil videre frem til 10. maj. Vi følger situationen nøje og melder løbende ud på vores kanaler, når der sker nyt.
 

Du kan også selv læse med i de seneste meldinger fra DBU Fyn her:

http://dbufyn.dk/corona

 

KB aflyser fodbold og events frem til 13/4

Efter gårsdagens pressemøde er det meldt ud hos DBU Fyn, at turneringen og alle andre aktiviteter er udsat. Indtil videre indtil 13. april.

I KB bakker vi naturligvis op om myndighedernes retningslinjer og DBU Fyn’s udmelding (du kan læse udmeldingen her: https://www.dbufyn.dk/nyheder/2020/marts/nedlukningen-af-dansk-fodbold-fortsaetter/)

 

🛑❗️ DER VIL DERFOR FORTSAT VÆRE LUKKET I KILDEMOSENS BK INDTIL ANDET MELDES UD❗️🛑

 

Ingen træning, kampe og ej heller andre events i KB-sammenhæng indtil 13. april - indtil andet meldes ud.

 

Det planlagte Drik-Dato-arrangement hos vores sponsor VIGGOS er derfor også aflyst på lørdag. Der kommer selvfølgelig en ny dato for lignende event! 🍻

KB og resten af Fodbolddanmark aflyser alt

❌🛑 'ALLE FODBOLDAKTIVITETER AFLYSES I 14 DAGE' - sådan lyder meldingen fra DBU, DGI og DIF 🛑❌
 

Kildemosens BK tager selvfølgelig også ansvar og følger myndighederne og instansernes anvisninger og anbefalinger.
 

Alt fodboldtræning, kampe og andre træningsaktiviteter og træningskampe i KB-sammenhæng er derfor aflyst!

Der vil derfor ikke være træning hverken i KB eller på kunstgræsbanen i Hjallese eller andre steder for den sags skyld nogen af ugens dage.

Endvidere vil alle planlagte træningskampe blive aflyst.
 

👉 Indtil videre lyder meldingen på, at disse aflysninger vil være frem til og med 29. marts 👈
 

Hvis situationen ændres, melder vi det selvfølgelig ud til alle vores medlemmer.
 

🛑⚽️ MEN altså - INGEN fodbold i KB-sammenhæng til og med 29. marts, indtil andet meldes ud ⚽️🛑

Du kan læse mere om de forskellige udmeldinger her:
DBU
DBU Fyn
DGI
Odense kommune

KB følger situationen nøje

‘Sammen er vi stærkest’ siger vi i KB 💚

Og i KB følger vi selvfølgelig også løbende sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. corona-virus, og er klar til at gøre vores indsats for fællesskabet! 💪🏼

Pt er vi særligt opmærksomme på udviklingen ift. de anbefalinger, der kan påvirke træninger og kampe for vores medlemmer i Kildemosen. Så snart der er afklaring hos foreningslivet generelt - dvs., som resultat af dialog mellem DBU, DGI, DIF og myndighederne - så melder vi ud! 💚⚽️🙌🏼

Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier!